18 aprilie 2015

Secretul existentei


      Pe cât de pueril pare, pe atât de eficient este marele secret al existenţei unui popor. Acest mare secret al existenţei este reprezentat de către credinţa în propria existenţă. Dacă un popor crede în propria existenţă atunci va exista, în cazul în care acea credinţă în propria existenţă este pusă la îndoială de către propagandă, atunci existenţa acelui popor se află în pericol.
     De mai bine de două decenii, poporul român se află sub barajul unei artilerii psihologice menite  să-i distrugă credinţa în propria existenţă. Nu trebuie să ne mire faptul că toţi eroii naţionali sunt criticaţi. că toate simbolurile noastre naţionale sunt ridiculizate, că românii sunt prezentaţi într-o lumină proastă de către mass-media de sistem.
      Nu există popor perfect, iar poporul român nu face excepţie, însă mi se pare suspect faptul că doar părţile negative ( cu câteva mici excepţii ) sunt prezentate de către propagandiştii care pozează în experţi în psihologia şi istoria poporului român.




      După cum am mai spus, credinţa în propria existenţă reprezintă elementul principal al existenţei unui popor, iar duşmanii acelui popor încearcă să distrugă acel popor prin intermediul distrugerii credinţei în propria existenţă.
      Dar în acelaşi timp, nu trebuie să fie înţeleasă greşit această credinţă în existenţă. Acest secret al existenţei se bazează pe încă ceva, anume pe acţiune!
      Credinţa trebuie să fie bazată pe acţiune. Pentru a avea o recoltă bună trebuie să ai încredere în Dumnezeu şi în propriile forţe, dar în acelaşi timp trebuie să şi plantezi! Fiecare dintre noi are capacitatea de a planta, important este să descoperim ceea ce ne pasionează să plantăm, fiindcă fiecare dintre noi este bun la ceva.
      Morala acestui articol este următoarea: Noi românii, am existat , existăm şi vom exista, indiferent de cât de mult încearcă duşmanii noştri să ne distrugă credinţa în propria existenţa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu