25 martie 2014

AntropoLOGIC


      Miza deţinută de antropologie este similară celei deţinute de istorie, deoarece relaţia dintre aceste două ştiinţe este una complementară. Din punctul de vedere al definiţiei, antropologia este " ştiința care studiază apariția omului și a raselor umane, evoluția biologică a omului". Antropologia este logică deoarece este fundamentată ştiinţific, antropologia în starea ei "naturală", nu poate fi minţită sau denaturată şi din această cauză neo-marxiştii, pentru a denatura antropologia sunt nevoiţi să aplice două metode: prima metodă este reprezentată de negarea diversităţii rasiale, iar cea de-a doua este cea a "invadării pseudo-intelectuale" . 
      Mulţi se vor întreba: Ce reprezintă "invadarea intelectuală" ? Acest fenomen reprezintă modul preferat de luptă al extremiştilor de stânga, indiferent de epoca în care se află. Din punct de vedere intelectual, extremiştii de stânga luptă împotriva părerilor diferite, practic, ei reprezentând o inchiziţie a secolului XXI.


Tipologii ale rasei albe


      Negarea diversităţii rasiale şi promovarea ideii de rasă umană de către "oamenii de ştiinţă" reprezintă una dintre rezultatele "invadării intelectuale" de către extremiştii de stânga. Pretextul principal folosit de aceşti "experţi" este cel al faptului că rasa înseamnă culoarea pielii şi că rasa în sine reprezintă doar o "construcţie socială", ea neavând o bază ştiinţifică. Pentru a-i contrazice pe aceşti "experţi" voi folosi două argumente:
      
      1 ) Rasa nu înseamnă doar culoarea pielii.
      
      Pentru cei care cred că pentru a aparţine rasei albe (caucaziene) trebuie să ai doar păr blond şi ochi albaştri, am nişte veşti, nu tocmai bune, deoarece nu doar cei care au tipologia nordică aparţin rasei albe. Există o ramură a rasei albe denumită într-un mod generic iranoidă ( din care fac parte persanii, afghanii şi tajikii ), membrii acestei ramuri având o înfăţişare "orientală", fiind bruneţi şi având un ten cu o tentă maslinie. Un bun exemplu în acest sens îl reprezintă albinoşii, care, cu toate că au o pigmentaţie mult mai deschisă decât iranoizii, ei aparţin rasei negroide.


Comparaţia


      2 ) Conformaţia craniului.

Forme ale craniilor



      Forma craniului reprezintă de asemenea un element definitoriu, atunci când vine vorba de recunoaşterea apartenenţei la un grup rasial. Din punctul de vedere al conformaţiei craniene există trei mari categorii: caucazoidă, mongoloidă şi negroidă, fiecare conformaţie având o caracteristică proprie: craniul caucazoid fiind dreptunghiular şi având nasul drept, cel negroid având o mandibulă mult mai proeminentă şi nări largi, în timp ce craniului mongoloid îi este caracteristică proeminenţa pomeţilor şi dimensiunea mică a nasului.

     Concluzia acestui articol este că afirmarea şi demonstrarea adevărului diversităţii rasiale nu reprezintă o "discriminare" deoarece realitatea nu reprezintă o discriminare, adevărata discriminare, fiind de fapt a celor care ascund într-un mod voit  această realitate, sub pretexul "protejării de rasism" .

15 martie 2014

Despre Tutankhamon si blestemul Corectitudinii Politice


    Miza istorică este una colosală deoarece istoria adevărată reprezintă o realitate . Falsificarea istoriei în scopul promovării unei ideologii nu este chestiune nouă, atât vechii cât şi neo-marxiştii înţelegând valoarea trecutului, înţelegând faptul că realitatea istorică nu corespunde propriilor concepţii politice au ales nu numai să modifice realitatea istorică pentru a o face compatibilă cu doctrina, ci au decis să şi cenzureze opiniile contrare, opozanţii lor devenind astfel nişte "neo-nazişti plini de ură ".



    Un caz istoric "proaspăt" în care neo-marxiştii "şi-au băgat coada pentru a se opune urii şi neo-nazismului " a fost cel al descoperirii originii rasiale a lui Tutankhamon . Într-un mod oficial s-a dorit ca acest faraon împreună cu mulţi alţi faraoni să fie de origine negroidă, însă într-un mod neoficial, dar documentat ştiinţific,     s-a descoperit că faraonul Tutankhamon a fost de origine caucaziană ( adică de rasă albă ) . Tocmai aici era şi problema pentru neo-marxişti, problema era că Tutankhamon  ( ca mulţi alţi faraoni ) a fost de origine caucaziană .
    Datorită acestei descoperiri interesante şi mai ales datorită influenţei exercitate de către neo-marxiştii ( care au sufocat mass-media şi universităţile ) s-a decis într-un mod oficial ca rasa lui Tutankhamon să nu fie precizată .
     Această întâmplare demonstrează încă o dată faptul că povestea din prezent cu "democraţia, statul de drept şi dreptul la opinie"  este doar o MARE MINCIUNĂ, că toţi moraliştii care promovează "lupta împotriva rasismului" sunt de fapt şi de drept nişte rasişti care urăsc atât rasa albă, cât şi moştenirea istorică a acesteia .

7 martie 2014

SNC - ecologism versus ecomarxism



    Grija faţă de tot ceea ce reprezintă natura trebuie să fie o preocupare fundamentală a oricărui popor deoarece însăşi natura este la rândul ei un fundament, un element divin fără de care viaţa nu ar fi posibilă. Ţinând cont de acest aspect , conceptul ecologist trebuie la rândul său luat în seamă deoarece promovează grija faţă de natură . Partea proastă în cazul ecologismului, ca şi cea în cazul conservatorismului constă în faptul că o mare parte din extremiştii de stânga, simţind că opinia publică începea să dezvolte o repulsie faţă de marxism şi internaţionalism , au schimbat macazul, alegând culoarea verde în detrimentul vechiului roşu.
       Ecomarximul reprezintă expresia acestui mod abil prin care neo-marxiştii folosesc pe post de paravan ideile ecologiste pentru a-şi impune programul politic . În cazul ecomarxismului, un exemplu la nivel european este cel al lui Daniel Cohen Bend  , în timp ce pe plaiurile autohtone îl avem pe Remus Cernea . Amândoi vorbesc despre " lupta pentru mediu " , " nevoia unei generaţii verzi " şi mai ales "pericolul încâlzirii globale"  , însă realitatea este cu totul alta, deoarece aceşti indivizi în spatele acestor lozinci ascund practic dorinţa de a distruge familia şi mai ales de a ataca naţionalismul .

Ecologie


     Pentru sceptici ,voi da ca exemple nişte întrebări logice care se pot pune în acest caz :
 
     Ce legătură are agresiva propaganda homosexuală cu protejarea mediului ?

     Ce legătură are propaganda îndreptată împotriva neamurilor europene cu protejarea mediului ?

      Dacă indivizii de genul acesta se declară ecologişti , atunci ce fac ei pentru a împiedica otrăvirea pământului cu cianuri sau pentru a proteja apele subterane ?

      Răspunsul la toate aceste întrebări este unul negativ deoarece ţinta acestor "verzi" nu este protejarea naturii , ci implementarea graduală a propagandei homosexuale şi a discriminării popoarelor europene sub pretextul " trecutului imperialist şi a moştenirii rasiste . "
     Morala acestui articol este că mulţi dintre "verzi" sunt de fapt nişte impostori, iar verdele lor nu este decât un înveliş care are rolul de a proteja esenţa "roşie"( neo-marxistă) de privirile curioase ale maselor . Plantatul copacilor reprezintă un gest ecologist, nu participarea la marşurile de propagandă homosexuală ! 
     Da pentru ecologie, nu pentru neo-marxism !