20 septembrie 2014

Genul neutru si teoria genului



   Eu nu sunt un expert, dar, în pofida acestui fapt, înțeleg că din punct de vedere biologic, oamenii se împart în sexe, există sexul feminin ( care are la bază cromozomii XX ) și sexul masculin ( care are la bază cromozomii XY ). Din punctul de vedere al unor adepți ai ideologiei feministe, ceea ce am spus nu este adevărat, deoarece din punctul lor de vedere nu există sexe, ci există genuri, între aceste genuri, fiind inclus și genul neutru ( adică un soi de amibă, care nu este nici bărbat nici femeie ).
   Realitatea biologică demonstrează clar că bacteriile pot fi neutre din punct de vedere sexual deoarece sunt asexuate, în timp ce mamiferele, în categoria cărora intră și oamenii, nu au cum să fie neutre din punctul de vedere al genului deoarece au două sexe, doar două sexe ( chiar și atunci când prin intermediul operației își montează organul sexului opus ).

Identitatea genului


  Partea bună totuși în cazul acestei teorii este că nu are nicio bază științifică cu toate că a fost creat de către niște experți. Experți care au multe în comun cu neo-marxismul și SF-ul, dar nu au nicio legătură cu logica sau cu realitatea biologică. Acești semidocți afirmă că nu contează cu adevărat sexul cu care te-ai născut, că acel sex este de fapt un gen care poate fi schimbat în conformitate cu dorințele fiecărui individ în parte.
   Singurul lucru care-l pot spune în acest caz este : FALS! Chiar dacă un bărbat renunță la penis pentru a-și monta un vagin, asta nu înseamnă că acel bărbat a devenit femeie prin simplu fapt că acum are un organ sexual feminin. Acel bărbat este în continuare din punct de vedere biologic un bărbat, un bărbat incomplet, dar totuși un bărbat.
    Un contraargument împotriva a ceea ce am spus ar putea fi cel al hormonilor, anume că atunci când o femeie care vrea să devină bărbat, acelei femei îi este de ajuns să se îndoape cu testosteron, ca mai apoi să aibă niște mușchi mari de bărbat și astfel transformarea în bărbat să fie completă. Din nou: FALS! O femeie care se îndoapă cu testosteron și renunță la vagin pentru penis, rămâne din punct de vedere biologic tot femeie. Iar motivul principal care stă la baza acestei realități constă în faptul că diferența dintre un bărbat și o femeie nu ține doar de organele sexuale diferite ci și de alți factori biologici cum ar fi : mărimea bazinului, structura osoasă..etc.



   Partea proastă în cazul acestei teorii constă în faptul că există naivi( care pot fi considerați și idioți ) care chiar cred în această idioțenie. Un exemplu în acest sens, este cel al unui cuplu de englezi ( Beck Laxton și Kieran Cooper ) care s-au gândit să-și crească băiatul, pe Sașa, ca pe o fată, anume să-l îmbrace în rochii și să-l pună să se joace cu păpușile. Motivul? Rațiunea din spatele distrugerii psihologice a acestui băiețel este una de natură ideologică deoarece ambii părinți sunt feminiști.
   Concluzia acestui articol este următoarea: teoria genului este absurditate, iar părinții care-și cresc copiii pe baza acestei teorii nu sunt niște oameni deschiși la minte, ci niște idioți care-și distrug odraslele din punct de vedere psihologic.
    

2 comentarii:

  1. Teoria unisex are ca scop inlaturarea stereotipiilor de gen pentru asigurarea egalitatii intre sexe.
    Se aplica o procedura de educatie neutra a copiilor (nume, limbaj, carti, filme, povesti, haine, jucarii etc.) pana cand se pot identifica ei insisi cu unul dintre sexe.
    Problemele acestui "experiment" social ar fi:

    -copilului mic va observa diferentele biologice intre baieti si fete, in toaletele si baile unisex si nu numai...
    Cum vor fi explicate diferentele copiilor?
    Sigur, unii dintre copii vor fi frustati ca nu au penis iar altii ca au.

    -ce sex vor alege copii la maturitate cand ei habar nu au ce inseamna genul sex masculin si feminin?

    -la maturitate, cand cortexul tanarului s-a definitivat, va fi posibila modificarea imaginii de sine
    in alt sex decat in sexul neutru si asta fara furtuni emotionale?

    -la ce varsta este momentul potrivit sa afle ca nu este de gen neutru ci cu totul atceva?
    Probabil la o varsta matura (24-28 ani), la care alegerea sa fie solid motivata.

    -impactul emotional la nivelul individului va fi coplesitor...similar ca la indivizii care se descopera
    apartinind lumii homosexuale. Deseori conduce la sinucidere, din pacate.

    -daca impactul emotional al indivizilor apartinand lumii homosexuale priveste o minoritate (5-10 %),
    sub teoria unisex impactul va afecta intreaga generatie de tineri, adica 100%.
    Este aproape sigur ca rata sinuciderilor va fi enorma.

    -ce se va intampla cu tinerii biologic de un sex dar care se descopera la diferite momente ale vietii ca sunt bisexuali?

    -cum vor reactiona psihic copii educati neutru cand vor fi in contact cu alti copii (ex. copii din Suedia intr-o tabara in Italia)?

    -cum vor socializa tinerii dar si maturii educati "neutru" intre ei?
    Comportamentul sexual are o latura instinctiva si una constienta, rezultatata din invatare.
    Se formeaza incepand de la varsta de aprox. 3 ani pana la o varsta inaintata (20-40-60 ani!!!!).
    Cum isi vor forma comportamentul sexual copii crescuti initial neutru?

    RăspundețiȘtergere
  2. Teoria unisex va genera un dezastru psihologic din care foarte puţini copii vor putea scăpa. Egalitatea între sexe este de asemenea un mit deoarece atât bărbaţii cât şi femeile sunt complementari, iar complementaritatea nu înseamnă egalitate.

    RăspundețiȘtergere