15 septembrie 2014

Despre cultul neo-marxist



    Folosindu-se de puterea mediatică, promotorii neo-marxismului încearcă cu disperare să distrugă națiunile din interior. Pentru a înfăptui această misiune, ei trebuie să devieze atenția oamenilor de la adevăratele probleme, să devieze atenția oamenilor de la adevăratele cauze care au generat acele probleme și de a crea într-un mod artificial probleme.
   O "mare problemă" creată într-un mod artificial de către neo-marxiști este cea a religiei Creștine. Neo-marxiștii se plâng de cultul Creștin și luptă pentru scoaterea cultului Creștin din școli, dar sunt niște mari ipocriți, deoarece și ei la rândul lor promovează o religie, anume religia neo-marxismului care se fondează pe patru mari piloni: internaționalismul, egalitarianismul, corectitudinea politică și lgbtq.

Cenzura - adevărata realitate din spatele cultului neo-marxist


     Mai mult de atât, cultul neo-marxist are și o treime ( din punctul meu de vedere numele adevărat al acestei treimi este closetul ) formată din : Karl Marx, Herbert Marcuse și Karl Popper. Acest cult are "preoți", chiar și "patriarhi". Pentru a mă face mai bine înțeles consider că trebuie să dau și niște exemple de "preoți" și "patriarhi". George Soros reprezintă un "patriarh" de genul acesta, în timp ce indivizii de tipul Remus Cernea reprezintă "preoții" acestui cult. Ținând cont de toate aceste detalii, nu trebuie să ne mai mire faptul că există un cult al neo-marxismului, un cult criminal care urmărește de fapt și de drept distrugerea popoarelor europene.

Monica Macovei


       Cu câteva zile în urmă, o preoteasă a cultului neo-marxist cu pretenții de șef de stat, anume Monica Macovei, a lansat în cadrul unei întâlniri din Timișoara, un atac la adresa predării religiei Creștine în școli, făcând următoarele declarații:

     I - "Religia nu are ce căuta în școli, ci istoria religiilor ar trebui introdusă.."
 
     II - "Lasă copilul să-și aleagă singur religia și dă-i istoria religiilor, care reprezintă de fapt istoria umanității, e multă cultură generală acolo."

     III - Bani sunt, există acest fond de rezervă care ar trebui atunci când este nevoie, în caz de calamități, inundații, etc, dar 90% din acești bani s-au dus la biserici. Mai bine s-ar da acești bani căminelor de bătrâni.

        Răspunsurile mele la aceste declarații:

       I -  Cultul neo-marxist nu are ce cauta în școli, iar copii nu trebuie să indoctrinați cu internaționalism și egalitarianism. Religia neo-marxistă nu are ce cauta în școli!

       II - Istoria religiilor, istoria umanității.....acestea sunt niște povești internaționaliste a căror menire este aceea de a depărta copiii români de românism, iar ei, în loc să învețe istoria poporului român vor învăța o istorie falsă formată din frânturi de istorie universală îmbuibată cu corectitudine politică.

       III - Vechea poveste pe care o cântă și tovarășul Cernea. Poveste în care majoritatea banilor statului român ajung pe mâinile Bisericii, în loc să ajungă la oamenii săraci. După cum am mai spus și în alte articole, dacă într-un mod ipotetic Biserica Creștin Ortodoxă ar înceta să existe din punct de vedere economic, asta nu ar însemna că situația economică a României s-ar stabiliza, deoarece adevărata problemă economică a României nu-și are originea în faptul că majoritatea românilor sunt creștin ortodocși. Problema majoră a României este reprezentată de faptul că România este dependentă financiar de exterior și că este dominată de către capitalul străin. Aceasta este adevărata problema financiar-economică a României!

        Concluzia acestui articol este simplă : Jos cu religia neo-marxistă! Jos cu toți paraziții care susțin acest cult și distrug economia României!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu