24 august 2014

Despre jurnalistul american, ISIS si John McCain


   Știrea despre decapitarea jurnalistului american de către organizația islamică ISIS a ajuns cu rapiditate și pe plaiurile României, presa de sistem preluând aproape integral ceea ce a spus și presa de sistem de peste ocean. Sau mai bine spus a preluat și transmis o informație incompletă deoarece a prezentat doar o mică parte din marele puzzle.
   Această organizației intitulată ISIS nu a apărut de nicăieri, iar interesele adevărate din spatele acestei organizații nu sunt nicidecum iraniene sau siriene așa cum ar vrea într-un mod indirect să ne convingă presa de sistem, ci americane, însuși senatorul , John McCain, fostul contracandidat al lui Obama, a fost văzut în compania liderilor acestei organizații. Scopul real din spatele acestei organizații fiind reprezentat de către destabilizarea regiunii.
   Practic James Foley, jurnalistul american a fost ucis de un cetățean britanic care face parte dintr-o organizație extremistă fondată cu ajutorul americanului John McCain. Eu sunt conștient de faptul că acestă realitate pare ruptă dintr-un scenariu kafkian, dar aceasta este realitatea , cine are puterea de a o accepta, o acceptă așa cum este, cine nu, acceptă versiunea prezentată de către mass-media de sistem.
   Jocul geopolitic făcut de către marile puteri pare absurd pentru naivi, dar logic pentru cei care-l înțeleg deoarece mințile abile realizează cu ușurință faptul că o mare putere va încerca o mare varietate de stratageme pentru a-și induce în eroare adversarii!
   Confuzia reprezintă o armă de temut, o armă care nu lovește la nivel fizic, dar care paralizează temporar capacitatea adversarului de a reacționa. 


Manipulare media


    Din punctul meu de vedere, scopul real din spatele acestei organizații este reprezentat  pe de o parte de slăbirea Siriei și pe de cealaltă parte de izolarea geopolitică a Iranului.
    Concluzia acestui articol este aceea că realitatea prezentată de mass-media de sistem diferă față de realitatea din spatele cortinei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu