15 iunie 2014

Democratia activa - tomberonul neo-marxist



     De curând, am observat că neo-marxiștii de sistem, hrăniți din banii publici (adică acești indivizi fac morală românilor, tot pe banii românilor) de către  au dezvoltat un nou termen, cel de democratie activă.
     La întrebarea : ce este aia o democrație activă? Acești indivizi vor răspunde că democrația activă luptă pentru "drepturile cetățeanului, împotriva discriminării, a rasismului și împotriva cenzurării presei".
     O altă întrebare de bun simț este următoarea: dacă ei luptă pentru drepturile cetațeanului împotriva rasismului, atunci de ce nu observă și discriminarea majoritarilor? Dacă ei spun că sunt pentru libertatea de exprimare, atunci de ce vor să-i bage la pușcărie pe cei care gândesc într-un mod diferit, anume pe naționaliști?

       Răspunsul la această întrebare este unul simplu: pentru că sunt niște ipocriți! Într-un mod neoficial, ei detestă libertatea de exprimare, detestă libertatea presei și mai ales detestă albii, indiferent de unde provin acești albi deoarece acești indivizi urăsc tot ceea ce ține de Europa, acesta fiind și motivul pentru care văd peste tot,extremism și antisemitism.

Hârtie de WC



       Rolul acestui articol este acela de a scoate la iveală ipocrizia neo-marxiștilor de la Fundația "Friedrich-Ebert-Stiftung România" (numele acesta mă duce cu gândul la ceva foarte murdar) și a celor de la Instituția "Elie Wiesel". Ceva îmi spune că toți acești indivizi sunt plătiți foarte bine pentru această cruciadă împotriva vrăjitoarelor intitulată și "pentru o democrație activă- împotriva extremismului de dreapta". Până la urmă este și logic, dacă ești plătit cu milioane de euro să găsești vrăjitoare, în cazul cel mai rău în care nu există acele vrăjitoare după care alergi, atunci le inventezi.

Simbolul democratiei active



      Pentru a mă face mai bine înțeles, voi da un exemplu care vorbește de la sine, de data aceasta din Marea Britanie, acolo unde niște exponenți ai democrației active (practic frați întru ideologie cu cei din România) se plâng de faptul că există prea mulți albi în Devon?!?! Neo-marxiștii autodeclarați anti-rasiști spun că ei nu observă rasa, că rasa nu există. Păi dacă-i așa, care este problema cu albii? Dacă spun că nu au nimic cu nicio rasă, atunci de ce se plâng de faptul că există prea mulți albi într-o zonă din Marea Britanie?
     Răspunsul este de asemenea unul simplu: acești indivizi sunt niște marxiști reciclați, care vor să distrugă popoarele europene din punct de vedere spiritual, fizic și mental. Iar în acest proces de distrugere, ei folosesc "tactica luptei împotriva rasismului și a luptei pentru multiculturalism" pentru a juca rolul băieților buni, dar de fapt ei sunt doar niște marxiști reciclați, care doresc genocidul europenilor.
     
     
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu