24 iunie 2014

Anti-Romanismul din mass-media


    În Romania, exista o mass-medie care din punct de vedere geografic îi aparține, însă din punct de vedere real, spiritual și național, mass-media de sistem din România nu reprezintă aspirațiile românești, ba din contră, această entitate de mai bine de 20 de ani luptă într-un mod subversiv împotriva poporului român.
     Un prim exemplu de anti-românism este reprezentat de către atitudinea anti-creștină, agresiv ateistă promovată de anumiți "comedianți" ( un exemplu elocvent în acest sens este al celor de la Epic Show care-i numesc pe creștini, "cretini", oricum părerea mea este că acești indivizi nu trebuie luați în seamă deoarece nu aduc în prim plan nimic nou și mai ales că-și construiesc scenariile pe baza unor directive trasate mai de sus......)  și a jurnalelor de știri care atunci când vine vorba de Creștin Ortodoxie, caută practic doar intămplările negative despre preoți homosexuali, drogați,etc, dar în schimb, majoritatea lucrurilor bune care au loc datorită existenței acestei credințe sunt ignorate într-un mod tacic, iar motivul este unul singur: dorința de a submina religia Creștină, pentru a o înlocui cu religia ateistă și anti-românistă a neo-marxismului.

Epic Show


    Un al doilea exemplu de anti-românism este cel al anumitor formatori de opinie care de asemenea duc aceeași luptă împotriva bunului simț și a românismului. Când mă gândesc la această categorie de indivizi care nu fac decât să aducă injurii și să murdărească imaginea românilor, îmi vin automat în minte trei nume: Sabin Gherman ,Radu Banciu și Lucian Boia.
     Lucian Boia joacă rolul istoricului rațional și imparțial, și reușește prin intermediul acestei stratageme să înșele mulți naivi, însă indiferent de cât de complexă este retorica domniei sale, totuși nu este atât de greu de observat anti-românismul său din moment ce acum ceva vreme a declarat că: "România nu are drepturi istorice asupra Transilvaniei"?!?!
    Acțiunile lui Radu Banciu din ultima perioadă, duc în același punct, anume cel anti-național, din moment ce i-a adus omagii marelui Mandela, a jignit moldovencele și mai ales a făcut pe expertul în tenis, cautându-i nod în papură Simonei Halep.

Lucian Boia


    Ultimul, dar nu cel din urmă, la categoria neo-marxiștilor anti-româniști, este Sabin Gherman cu al său manifest "M-am săturat de România". Acest manifest mustește de anti-românism: „Eu nu vreau să emigrez numai pentru că de 10 ani nu se face nimic. Doar că m-am săturat de România. De sinonimele ei. De eroismele ei, scoase din orice context istoric. 
    Dacă regret ceva, acum la treizeci de ani, e că m-am născut aici, că fac parte din cei ce au învățat pe la școli că poporul ăsta, boborul, domnilor, a fost într-o erecție continuă în fața istoriei. Care popor? Noi, cei care n-am făcut nici măcar o dată dovada virilității, noi, care în timpul invaziilor ne ridicam poalele în cap și fugeam în păduri, noi, care leșinam prin sălile unde se hotăra istoria, noi, care astăzi ne scremem pentru o bucată de pâine și nu mai știm ce șmechereli să mai inventăm. 
    Seriozitatea, eleganța, disciplina - atribute ale Ardealului - au fost invadate de miticisme, de balcanisme ordinare, de civilizația semințelor de bostan. Era o șansă pentru România să se unească cu Transilvania, să învețe cîte ceva din organizarea ei, din sistemele ei de valori. N-a fost așa; România a înghițit Transilvania - de aceea din trei în trei metri aluneci astăzi pe flegmele de pe marile bulevarde. N-o spun eu, ci un egal al lui Dumnezeu, Cioran.

   După cum am mai spus, acest manifest mustește de prostie și propagandă anti-românească. La întrebarea "Care popor?" Eu voi răspunde poporul român. Popor român care a dat dovadă a virilității de multe ori în istorie, ducând o luptă seculară pentru supraviețuire. În anul 1918, curajul armatei române a salvat nu numai România, ci și o mare parte din Europa centrală, atunci când românii au luptat împotriva armatei roșii conduse de Bela Kun.

Sabin Gherman la o conferința iredentistă


   În timpul invaziilor, numai femeile, copiii și bătrânii erau trimiși în munți, în timp ce bărbații capabili să lupte, își făceau datoria de războinici, indiferent de mărimea forței invadatoare.
   Dacă domnul Gherman a adus în discuție chestiunea cu "scremutul pentru o bucată de pâine", din punctul meu de vedere, întregul manifest al dânsului este un scremut, dar nu numai pentru o bucată de pâine, ci și pentru a atrage atenția celor care conduc neoficial România.
   Concluzia acestui articol este următoarea, toți acești indivizi critică România, îi critică pe români, însă nu fac decât să critice (asta nici măcar nu este o critică constructivă) fără a prezenta și o soluție. Eu consider că există soluții pentru problemele din România, însă toți acești indivizi aparent "imparțiali și sinceri" nu observă faptul că există soluții. O primă soluție, în viziunea mea trebuie să fie reprezentată de redresarea psihologică a românilor, iar acești indivizi luptă tocmai împotriva acestei redresări psihologice. Natura acestei probleme psihologice a românilor fiind reprezentată de complexul de inferioritate față de străini și lipsa de încredere în propriile forțe. Problema principală a anti-românismului din mass-media este cea a bombardamentului psihologic prin intermediul căruia se cultivă tocmai acest complex de inferioritate și lipsă de încredere.
   Soluția: mai puțină mass-media de sistem, mai mult sport și mai mult studiu al clasicilor români.

Un comentariu:

  1. aia 4 muschetari sunt la vedere cel putzin 2 jidani si un sas [a 4-a parca ungur D]

    Gherman zice chestii bune in rest nu sunt fan al nimanui

    https://www.youtube.com/watch?v=cw9K__-Ht2Y

    RăspundețiȘtergere