15 mai 2014

Wurst-ul de la Eurovision



   Câștigătorul/câștigătoarea....sau mai bine spus, mamiferul care a câștigat Eurovision-ul a reprezentat o apariție "spectaculoasă și revoluționară" sau cel puțin așa vrea să ne convingă presa. Rolul acestui articol este tocmai acela de a demonstra faptul că mamiferul de la Eurovizion nu a reprezentat ceva ieșit din comun, ci din contră, un element cât se poate de vechi, anume vechiul extremism de stânga care datorită școlii de la frankfurt s-a transformat în ceea ce numim corectitudine politică sau neo-marxism.
   Fundamentul acestei religii fiind reprezentat de către șoc, de către inversarea sexelor sau chiar suprimarea lor în numele egalitarismului, iar mamiferul care a câștigat eurovisionul a reprezentat chiar creația acestui extremism de stânga.

Wurst-ul de la Eurovision


   Eu nefiind un Nostradamus, totuși am intuit perfect încă de prima oară când am auzit de Conchida Wurst, faptul că va câștiga concursul și asta nu datorită unui talent extraordinar, ci datorită imaginii promovate, imagine aflate în conformitate cu filozofia școlii de la frankfurt, cu religia corectitudinii politice. 
   Nu am fost șocat, deoarece înțeleg modul în care gândesc neo-marxiștii, înțeleg faptul că acești indivizi sunt cât se poate de previzibili.
   Mulți naivi cred că acest gen concurs nu are nimic de a face cu politica, însă din păcate, realitatea este cu totul alta, acest gen de concurs are de a face cu politica și mai ales are de a face dorințele adevăratei elite politice care decide totul într-un mod dictatorial cu toate că dă impresia că avem un cuvânt de spus.
   În locul concluziei, voi spune un banc aflat în legătură atât cu articolul, cât și cu adevărata față a artei muzicale.
   În fața unui magazin se întâlnesc întâplător, un naționalist cu un neo-marxist. Neo-marxistul, încecând să pară mai breaz, îi spune pe un ton superior naționalistului : Tu știai că Piotr Ilici Ceaikovski, ( 7 mai 1840Kamsko-Wotkinski Sawod, azi orașul Ceaikovski - d.6 noiembrie 1893Sankt Petersburg) a fost homosexual ?! Naționalistul, însă-i dă o replică înțeleaptă : Eu știu ca Ceaikovski a fost homosexual, dar eu îl apreciez pentru opera sa muzicală, în timp ce tu pui orientarea sexuală pe primul loc, de parcă simplul fapt că era homosexual făcea din el un artist ! 
   Cam asta este și situația în cazul Conchidei Wurst, numai că este cu totul inversă, premiul câștigat fiind pentru orietarea sexuală nu pentru ceva ieșit din comun din punct de vedere artistic, deoarece într-un concurs de muzică, consider că vocea și valoarea artistică ar trebui să conteze mai mult decât apariția.
   Această modă a șocului deschide o cutie a Pandorei din care o să iasă creaturi mult mai vulgare, iar singurul mod prin care ne putem feri de astfel de creaturi este reprezentat de către refuzarea șocului și acceptarea artei muzicale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu