1 mai 2014

Marxismul - falsul defunct


   
     În ziua de azi, foarte mulți experți vorbesc de căderea comunismului în 89, de modul în care marxismul a fost dat la o parte. Dar oare...ceea ce spus acești experți este adevărat ? În mod evident că : NU !
    Motivul nu este atât de complex pe cât pare, de fapt este unul simplu. Bolșevismul a fost îndepărtat la nivel internațional în anul 1989 deoarece pe termen lung această ideologie a căpătat un sens național, și astfel căpătând un sens național, a încetat să fie îndeajuns de marxist încât să distrugă popoarele care au ajuns sub controlul său.



    Ideea de bază a acestui articol este că în 1989 a fost dărâmat Bolșevismul cu față națională, nu marxismul internaționalist! Marxismul internaționalist este bine mersi și astăzi, fiind promovat de politicieni, așa-zișii experți și mass-media, însă având o cu totul o altă formă, anume neo-marxismul și corectitudinea politică.
    Pentru a mă face mai bine înțeles voi da ca exemple niște fragmente care aparțin unui document apărut în 1963 în SUA, anume "obiectivele comunismului" , interesant este că aceste obiective sunt urmate cu strictețe și în ziua de azi de către politicieni de sistem, indiferent de orientare :

  •      Controlează unul sau două din partidele majore sau mai bine spus controlează cele două extreme. Un bun exemplu în acest caz a fost cel al lui Troțki, care era comunist, dar totuși ținea legătura și era ajutat de către Jacob Schiff, mare capitalist de pe Wall Street.
  •      Infiltrează-te în presă. Preia controlul asupra editurilor și a politicilor puse în discuție.
  •      Luptă pentru eliminarea tuturor legilor care protejează populația de obscenități, iar pentru indepărtarea acestor legi folosește-te de pretexte precum : "încălcarea libertății presei și încălcarea libertății de exprimare."
  •      Degradează toate formele de manifestare artistică, sculpturile și picturile frumoase trebuie înlocuite cu obiecte lipsite de o formă normală, ciudate și lipsite de gust.
  •      Controlează arta și criticii de artă. Promovează arta urâtă, repulsivă și lipsită de gust.
  •      Degradează percepțiile tradiționale despre sex, promovează promiscuitatea și obscenitatea prin intermediul mass-mediei și a ziarelor.
  •      Prezintă homosexualitatea, degenerarea și promiscuitatea ca fiind niște "elemente normale și sănătoase".
  •     Infiltrează-te în biserici și creează în paralel o religie artificială.
  •     Discreditează familia ca instituție și promovează promiscuitatea și divorțul.
  •     Preia controlul asupra școlilor, modifică-le curriculum, impune linia de partid în manuale ( un bun exemplu de acest fel este reprezentat de istoricii de tipul Lucian Boia care discreditează linia          națională ).
     După cum bine se vede, comunismul nu a murit, ci doar și-a schimbat forma. În ziua de azi, cu toate că avem "pluralism politic și stat de drept", linia politică urmată de majoritatea politicienilor este aceeași. Ceea ce trebuie reținut este modul în care se poate contracara această ofensivă, antidoturile împotriva acestei ofensive fiind : Familia, Naționalismul și Credința în Dumnezeu. Dacă aceste trei elemente există, atunci și națiunea va exista, iar cancerul globalist nu va triumfa. 
 

         Link-ul : http://www.uhuh.com/nwo/communism/comgoals.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu