12 ianuarie 2014

LGBTQ - ideologia identitatii sexuale



     Vechiul marxism era caracterizat de teoria materialismului dialectic , teorie care punea economia în centrul tuturor elementelor în cadrul unui popor sau al unui stat . Tocmai din această punere pe piedestal a economiei provine şi slăbiciunea teoriei marxiste deoarece nu totul se reduce la economie , nu doar economia sau nivelul de dezvoltare economică reprezintă motivele pentru care anumite popoare sunt puternice , în timp ce altele slabe .
     Natura acestor motive este mult mai complexă , ea cuprinzând şi alţi piloni principali în afară de economie, cum ar fi  : cultura , religia , etnia .
     Cea mai populară versiune de marxism este reprezentată de către ideologia bolşevică , ideologie care din cauza mai multor factori istorici a eşuat în încercarea de a comuniza lumea . Printre elementele alimentate de către factorii istorici,  aflându-se militarismul şi protecţionismul .
     Ce treabă are comunismul cu militarismul ? Niciuna, însă ideologia bolşevică de sorginte comunistă a fost nevoită să adopte militarismul întrucât însăşi existenţa sa depidea de acest element . Acest fenomen al militarizării bolşevismului a fost prezent în toate ţările influenţate de către această ideologie .
      Văzând că nu le-a ieşit schema cu bolşevismul , bacherii de pe Wall Street au gândit o altă strategie , menită să strivească popoarele şi liberatea lor . Noua strategie a fost de fapt şi de drept reinventarea comunismului şi apariţia neo-marxismului . Membrii Şcolii de la Frankfurt au fost printre principalii gânditorii ai acestei ideologii , mobilul principal de data aceasta nu mai era proletariatul , ci sexul .



Propaganda homosexuală


     Sexul a fost ales, întrucât doar un sex sănătos face posibilă apariţia noii generaţii, face posibilă apariţia copiilor şi existenţa unui spor natural pozitiv. Ţinta principală a neo-marxiştilor este tocmai sporul natural pozitiv deoarece doar atunci când distrug sporul natural al unui popor au puterea de a-l controla mult mai uşor .
     Pentru a-şi pune planul malefic în aplicare au nevoie de LGBTQ, adică de lobby-ul homosexual . Mulţi vor argumenta că : Homosexualitatea nu a fost inventată de neo-marxişti şi că are o vechime istorică ?
      Răspunsul meu în acest caz va fi următorul : este adevărat că homosexualitatea nu a fost inventată de vreo ideologie deoarece au existat homosexuali şi înainte de neo-marxism , însă tot atât de adevărat este şi că homosexualitatea poate fi şi indusă din punct de vedere psihologic !
      Tocmai acesta este şi adevăratul rol al lobby-ului homosexual şi al ideologiei identităţii sexuale, cel de a ideologiza homosexualitatea şi de a o induce prin intermediul propagandei .
      Concluzia acestui articol este că soluţia ideală împotriva acestei propagande este naţionalismul şi tradiţionalismul , aceste două elemente reprezintă anticorpii împotriva neo-marxismului , tocmai din această cauză, aceste două elemente vitale sunt demonizate de către mass-media .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu