29 decembrie 2013

Oamenii de dreapta


       Din punctul de vedere al orientării politice , doctrina socialist naţionalist creştină nu poate fi încadrată într-o direcţie clasică , această doctrină nu este nici de dreapta , însă nici de stânga deoarece se inspiră atât dintr-un concept politic tradiţional stângist , cum ar fi socialismul , dar în acelaşi timp îşi trage seva şi din Creştinism şi Naţionalism , elemente care într-un mod tradiţional aparţin dreptei .
        Doctrina dominantă la ora actuală în Europa este de asemenea o doctrină hibrid, însă este un hibrid care are o influenţă distructivă pentru Europa , atât din punct de vedere organic ( sporul de natalitate negativ ) , cât şi din punct de vedere cultural ( corectitudinea politică ) . Acest hibrid îmbină capitalismul sălbatic pe partea economică şi neo-marxismul în sfera culturală şi politică .
        Intelectualii şi oamenii politici de sistem se află într-o strânsă legătură cu acest hibrid şi din acest motiv chiar şi "oamenii de dreapta" susţin indirect existenţa neo-marxismului cultural prin autocenzură .
        Mulţi oameni de dreapta "au descoperit" că neamurile nativ europene se confruntă cu grave probleme atât în cazul sporului natural , cât şi în cel al decadeţei morale şi culturale . Partea bună este că după câteva decenii de linişte, aceste subiecte "picante" au început să fie prezentate publicului larg , partea proastă este că "oamenii de dreapta" prezintă doar rezultatul deceniilor de pseudo-democraţie însă prea puţini dintre ei , vorbesc într-un mod deschis şi despre simptomele şi cauzele care au generat aceste negative .
        O vorbă înţeleaptă spune aşa : " nu iese fum fără foc " . Dacă " fumul  " în acest caz a fost identificat , atunci unde se află "focul" ?
     

Neagu Djuvara


        Pentru a mă face mai bine înţeles voi da un exemplu autohton care tratează acest subiect "picant" şi anume interviul cu Neagu Djuvara în care s-a pus în discuţie tema "Sinuciderii Europei" . După cum am mai zis , este bine că domnul Djuvara a avut curajul de a ataca un astfel de subiect , însă dumnealui tot îi scapă ceva !
        Dânsul a prezentat doar "fumul" reprezentat de criza complexă care a lovit Europa .

        Link-ul interviului cu Neagu Djuvara : http://adevarul.ro/news/societate/neagu-djuvara-vom-minoritari-tara-noastra-1_50aec9647c42d5a663a06692/index.html

           Rolul acestui articol este acela de a completa acest subiect , de a scoate la iveală ce " i-a scăpat " domnului Djuvara în legătura cu Sinuciderea Europei .


războinic


          1. În viziunea mea cea mai gravă criză în cazul naţiunilor europene nu este cea demografică , ci cea spirituală şi psihologică . La acest dezastru spiritual şi psihologic a contribuit propaganda extrem stângistă a cărei rol a fost acela de a submina aceste două elemente principale , elementul spiritual a fost şi este subminat prin intermediul relativismului cultural şi a propagandei anti-creştine , pe de cealaltă parte , procesul de distrugere psihologică are loc datorită propagandei rasiste îndreptate împotriva albilor prin intermediul căreia se doreşte convingerea subversivă a albilor şi însămânţarea germenului vinovăţiei în sufletele lor, vinovăţie pentru rasism , pentru imperialism şi patriarhie , într-un cuvânt prin intermediul acestei propagande subversive albii început să se simtă vinovaţi pentru simplu fapt de a fi albi .
          2. Un alt motiv care a stat la baza acestei decăderi este cel al lipsei spiritului războinic . În prezent , neamurile europene nu mai sunt războinice , ele au fost pacificate de propaganda hipiotardă care le-a îndoctrinat să creadă că armele sunt rele , spiritul războinic şi vitalitatea reprezintă elemente fasciste şi că pentru a fi buni trebuie să renunţe la armată , la arte martiale şi să devenă pasivi . Pasivitatea duce la lipsă de naţionalism , iar lipsa de naţionalism duce la distrugere .
          3.Feminism = distrugerea familiei tradiţionale = avort

          Toate aceste trei elemente distructive nu numai că "au contribuit" la acest dezastru ci îşi au originea tot în extremismul de stânga care a mutilat  în numele " toleranţei şi multiculturalismului " cultura şi spiritul Europei.
         Concluzia este că neamul românesc nu va dispărea ,deoarece de-a lungul istoriei sale zbuciumate, s-a tot lovit de astfel de crize şi a reuşit să treacă într-un mod miraculos peste ele . Situaţia este similară şi în cazul celorlalte neamuri europene . Salvarea constă în reînvierea tradiţiei , a spiritualităţii şi a spiritului războinic , toate aceste trei elemente reprezintă ieşirii din acest impas istoric .
       

22 decembrie 2013

Arta degenerata


       Toleranţa promovată în ziua de azi prin intermediul neo-marxismului cultural chiar dacă vrea să pară tolerantă şi inclusivă , ea reprezintă tocmai contrariul faţă de ceea ce doreşte să fie . În trecut, arta reprezenta un mod de expresie prin intermediul căruia omul vroia să scoată în evidenţă frumoseţea , gloria şi vitalitatea , în prezent , arta fiind otrăvită din punct de vedere spiritual de ideologia neo-comunistă a deviat de la linia normalităţii pentru a deveni "tolerantă , diversă şi multiculturală" .
       Din punctul de vedere al acestei ideologii , Frumuseţea şi Vitalitatea nu mai pot reprezenta fundamentul artei deoarece aceste două elemente sunt fasciste şi anti-egalitariste , ele trebuind să fie înlocuite cu arta macabrului, cu arta şocantului .
       În viziunea mea , arta reflectă sufletul omului , dacă un artist iubeşte să deseneze războinici , atunci sufletul acelui artist este unul de războinic , dacă un artist preferă să deseneze îngeri, atunci acel artist este un om spiritual , pe de altă parte dacă un "artist" desenează closete şi scenete sado-masochiste atunci acel individ promovează o artă degenerată .



      Un exemplu edificator în legătură cu această artă degenerată vine din California , mai precis Universitatea Sacramento, acolo unde o studentă de culoare pe nume Christina Edwards a vrut să lupte împotriva rasismului prin intermediul artei .Cum luptă această individă prin artă împotriva rasismului ? Ea " luptă împotriva rasismului " prezentând doi albi spânzuraţi în cadrul unui proiect artistic .
        Această individă promovează lupta împotriva rasismului prin....rasism . De fapt mai toţi anti-rasiştii sunt de fapt rasişti împotriva naţiunilor europene .
     Naţionalismul chiar dacă este considerat rasist de către extremiştii de stânga reprezintă singura concepţie viabilă prin care se luptă cu adevărat pentru drepturile omului deoarece Naţionalismul susţine dreptul de a exista a tuturor raselor şi popoarelor .

16 decembrie 2013

Celula lui Mandela


       A trecut mai bine de o săptămână de când "marele" om politic Nelson Rolihlahla Mandela (n. 18 iulie 1918 – d. 5 decembrie 2013) a trecut în nefiinţă ( Mandela a fost mare deoarece avea peste 1.83 m ) . Toată mass-media a vuit în legătură cu "durerea pe care o resimte întreaga omenire", politrucii s-au înghesuit să demonstreze cât de mult l-au iubit şi respectat , unii dintre ei s-au înghesuit la propriu în celula în care a fost încarcerat pentru terorism liderul african , printre acei politruci care au să-şi demonstreze ataşamentul faţă capitaliştii extremişti de stânga care conduc la ora actuală Europa şi America s-a aflat şi premierul României , Victor Ponta .

Ponta in celula....lui Mandela


      Acest pelerinaj demonstrează încă o dată faptul că actualul premier al României nu este interesat de soarta poporului român , în primul rând pentru că susţine interesele străine a companiei Chevron împotriva curajoşilor vasluieni , în al doilea rând pentru că în loc să promoveze memoria celor care au pierit în temniţele comuniste pentru "delictul de opinie" , el promovează un extremist de stânga vinovat de începerea genocidului împotriva burilor sud-africani .
       De când am deschis ochii şi am inceput să văd mai departe de iluziile hipiotarde şi neo-comuniste promovate de mass-media şi majoritatea politicienilor mi-am dezvoltat un instinct care până în prezent nu m-a înşelat şi anume că atunci când mass-media demonizează sau ridică în slăvi un personaj politic trebuie să fie ceva la mijloc . Acel ceva este chiar falsitatea propagandei neo-marxiste .
      Mulţi vor argumenta că Mandela a fost un om mare datorită faptului că a primit Premiul Nobel pentru Pace. Obama de asemenea a primit Premiul Nobel pentru pace însă din cauza lui ( evident că această decizie nu a luat-o singur , ci "a fost ajutat" de extremiştii de stânga de pe Wall Street ) au murit şi încă mor zeci de mii de oameni nevinovaţi în Siria ( şi nu numai ) . Ideea în acest caz al premiului nobel pentru pace este următoarea : acest premiu este influenţat din punct de vedere politic şi automat fiind influenţat politic reprezintă la rândul său o voce a extremiştilor de stânga de pe Wall Street . Motivul ? În prezent, Dreptul de a acorda  Premiul Nobel ca majoritatea elementelor de influenţă care acţionează la nivel mondial a fost cumpărat . 


Mircea Vulcanescu


       Concluzia este una simplă şi anume că nu trebuie să ne ghidăm după ceea ce ni se spune prin intermediul majorităţii politicienilor şi al presei de sistem . Dacă simţim nevoia să ne amintim de eroi şi să ne raportăm la ei , atunci să ne amintim de eroii neamului nostru nu de nişte falşi eroi confecţionaţi special pentru a ne induce în eroare . Mircea Vulcănescu (3 martie 1904București - 28 octombrie 1952Aiud), Valeriu Gafencu  (n. 24 ianuarie 1921 în localitatea Sîngereijudețul Bălți, în Basarabia - d. 18 februarie 1952 la închisoarea Târgu Ocna) şi toţi marii români care au pierit în temniţele comuniste din cauza delictului de opinie sunt pentru neamul românesc adevăratele modele morale, nu Nelson Mandela . După două decenii de când Nelson Mandela a preluat puterea înlăturând vechiului sistem, Africa de sud a reuşit "performanţa" de a fi pe locul 1 la....violuri , aceasta este "moştenirea" lui Mandela de care presa de sistem se teme să vorbească.
      




8 decembrie 2013

Alienarea


       DEX-ul defineşte noţiunea de alienare ca fiind : " Acțiunea de a aliena; înstrăinare a unui bun. 2. (Fil.) Neputința individului față de societate și față de el însuși, depersonalizarea sa în organizațiile mari și birocratice; înstrăinare. 3.  Alienare mintală = nebunie " . Astfel alienarea reprezintă "fenomenul  de transpunere, în anumite condiții social-istorice, a întregii activități umane și a rezultatelor acesteia (problemele muncii, instituțiile sociale, valorile spirituale) în forțe străine și vrăjmașe omului ". 
      După cum bine se vede alienarea înseamnă înstrăinare şi depersonalizare , principala cauză care stă la baza acestui fenomen periculos fiind o forţă străină . Un popor alienat este un popor mutilat din punct de vedere spiritual şi cultural în aşa fel încât să renunţe la strămoşii săi , la valorile sale naţionale şi să adopte nişte pseudo-valori confecţionate special pentru a-l face slab şi controlabil .
      Cea mai uzitată pseudo-valoare confecţionată pentru a manipula este Corectitudinea Politică . Acest flagel acţionează împotriva existenţei pe viitor a unui popor prin intermediul modificării trecutului, folosind în acest demers înfluenţa asupra mass-mediei şi a filmografiei . Un popor alienat nu numai că nu este conştient de el însuşi , de esenţa sa culturală şi rasială ci o şi detestă .
      Esenţa unui popor este reprezentată de valorile , de eroii şi zeităţile care definesc acel popor . O mare parte a industriei cinematografice s-a aliniat acestui trend corect politic şi a început la rândul ei să-şi folosească influenţa şi să alieneze .


Heimdall cel adevărat


       Pentru a mă face mai bine înţeles voi da două exemple care grăiesc de la sine . Primul exemplu este cel al zeului scandinav Heimdall pe care mitologia nordică îl prezenta ca fiind "cel mai alb dintre zei", însă filmografia politizată la prezentat ca fiind un negru . Naţionaliştii suedezi au fost numiţi rasişti deoarece au protestat împotriva acestui film care le dăfaimează strămoşul ancestral şi anume zeul lor antic . Întrebarea mea adresată vajinicilor luptători împotriva rasismului este următoarea : Cum credeţi că ar fi reacţionat africanii în cazul în care unul dintre principalii lor zei era prezentat ca fiind alb ? În mod clar că nu ar fi fost de acord cu acest lucru deoarece un zeu alb nu-i reprezintă .


Heimdall cel fals


       Raţiunea aceasta nu este una rasistă , ci un realistă care arată faptul că oamenii în cea mai mare parte a lor se raportează la cei cu care au ceva în comun , este normal ca un zeu nordic să fie unul de rasa albă la fel cum este normal ca un zeu de origine africană să fie unul negru .

      Argumentul adus de liberalii instruiţi în arta dialectică a fost următorul : Regizorul poate defini un zeu în modul în care doreşte deoarece niciun suedez nu l-a văzut pe Heimdall în carne şi oase .
      Pentru a dărâma şi acest argument voi da ca exemplu un alt personaj istoric de mare calibru despre care s-a ştiut într-un mod clar că era european deoarece propriul său popor l-a văzut în carne şi oase atunci când conducea armata finlandeză împoriva colosului sovietic .


Adevăratul Mannerheim


       Acel mare strateg şi om politic a fost Baronul Carl Gustaf Emil Mannerheim  (n. 4 iunie 1867 Askainen, Finlanda - d. 27 ianuarie 1951 Lausanne, Elveția) . Datorită abilităţii sale de militar cât şi de strateg a putut să-i asigure libertatea poporului său finlandez . 
       A trecut mai bine de un an de când a apărut filmul regizat de nişte finlandezi ( ??? ) în care a fost prezentată viaţa marelui general . Problema a constat în faptul că actorul care l-a interpretat pe Mannerheim nu a avut nicio legătură  cu adevărul istoric sau cu poporul finlandez , el având origini africane .


Falsul Mannerheim


       Răspunsul la întrebarea logică a multor oameni pasionaţi de istorie şi adevăr este următoarea : Oare din ce cauză eroul Finlandei a fost jucat în film de către un non-finlandez ? Răspunsul la această întrebare este chiar dorinţa de a-i aliena pe finlandezi, de a-i face să se raporteze la o persoană care nu are nicio legătură cu ei ca neam sau cu marele lor erou . 
      Acest proces de alienare nu are doar o valenţă rasială , el are şi o valenţă comportamentală . Un exemplu în acest sens este cel al lui Pacepa , care a trădat Romania , însă este prezentat de către anumiţi politruci ca fiind un soi de erou pentru Romania .
      Concluzia este că pentru a evita alienarea trebuie să ne raportăm la adevăraţii eroi ai naţiei noastre , la cei care au luptat şi  cei care luptă şi-n prezent pentru existenţa ei .

1 decembrie 2013

Asociatia Accept nu-l accepta pe Cheloo


   Asociaţia Accept merge pe aceeași linie trasată din exterior şi anume pe linia toleranţei şi acceptării . Toleranţa celor care promovează toleranţa nu este atât de amplă pe cât pare deoarece de obicei , indivizii care promovează toleranţa nu pot accepta intoleranţa . Dar chestiunea cea mai interesantă vine atunci când realizăm că indivizii " pentru toleranţă şi diversitate ", sunt toleranţi doar cât le permite ideologia de extremă stângă , pe de altă parte , atunci când observă şi alte atitudini , devin nu numai intoleranţi , ci încep să bombardeze cu acuze .



Cheloo


   Spre exemplu atunci când Cheloo şi-a declarat dispreţul faţă de ceea ce reprezintă Paolo Lagana în mintea acestori toleranţi a început să ia naştere intoleranţa faţă de părerea rapperului . Din punctul meu de vedere Cheloo şi-a declarat dispreţul faţă de modul în care şi-a făcut apariţia italianul nu de ceea ce face el în particular . Orice om normal neatins de corectitudinea politică ar fi reacţionat la fel dacă ar fi văzut un bărbat  îmbrăcat cu nişte pantalonaşi de femeie . 

   Dacă Paolo ar fi venit de la bun început îmbrăcat normal şi nu ar fi gesticulat precum o femeie,  cu siguranţă că nu ar fi existat nicio obiecţie din partea lui Cheloo . Paolo nu este singurul artist homosexual , un exemplu elocvent în acest caz a fost cel al cunoscutului compozitor rus Piotr Ilici Ceaikovski (n. 7 mai 1840Kamsko-Wotkinski Sawod, azi orașul Ceaikovski - d. 6 noiembrie 1893Sankt Petersburg) . Ceaikovski a fost homosexual, însă a avut un comportament normal , el neavând nevoie să şocheze pentru a-şi demonstra talentul , neavând nevoie să-şi etaleze sexualitatea în faţa ţarului Alexandru al III-lea al Rusiei (n. 10 martie 1845 - d. 1 noiembrie 1894) pentru a fi decorat .

   Concluzia este că într-o lume liberă fiecare persoană are dreptul să fie ceea doreşte să fie , însă de asemenea, dacă acea persoană alege să şocheze , atunci nu văd motivul pentru care nu sunt acceptate şi obiecţiile aduse acelei persoane .