29 decembrie 2013

Oamenii de dreapta


       Din punctul de vedere al orientării politice , doctrina socialist naţionalist creştină nu poate fi încadrată într-o direcţie clasică , această doctrină nu este nici de dreapta , însă nici de stânga deoarece se inspiră atât dintr-un concept politic tradiţional stângist , cum ar fi socialismul , dar în acelaşi timp îşi trage seva şi din Creştinism şi Naţionalism , elemente care într-un mod tradiţional aparţin dreptei .
        Doctrina dominantă la ora actuală în Europa este de asemenea o doctrină hibrid, însă este un hibrid care are o influenţă distructivă pentru Europa , atât din punct de vedere organic ( sporul de natalitate negativ ) , cât şi din punct de vedere cultural ( corectitudinea politică ) . Acest hibrid îmbină capitalismul sălbatic pe partea economică şi neo-marxismul în sfera culturală şi politică .
        Intelectualii şi oamenii politici de sistem se află într-o strânsă legătură cu acest hibrid şi din acest motiv chiar şi "oamenii de dreapta" susţin indirect existenţa neo-marxismului cultural prin autocenzură .
        Mulţi oameni de dreapta "au descoperit" că neamurile nativ europene se confruntă cu grave probleme atât în cazul sporului natural , cât şi în cel al decadeţei morale şi culturale . Partea bună este că după câteva decenii de linişte, aceste subiecte "picante" au început să fie prezentate publicului larg , partea proastă este că "oamenii de dreapta" prezintă doar rezultatul deceniilor de pseudo-democraţie însă prea puţini dintre ei , vorbesc într-un mod deschis şi despre simptomele şi cauzele care au generat aceste negative .
        O vorbă înţeleaptă spune aşa : " nu iese fum fără foc " . Dacă " fumul  " în acest caz a fost identificat , atunci unde se află "focul" ?
     

Neagu Djuvara


        Pentru a mă face mai bine înţeles voi da un exemplu autohton care tratează acest subiect "picant" şi anume interviul cu Neagu Djuvara în care s-a pus în discuţie tema "Sinuciderii Europei" . După cum am mai zis , este bine că domnul Djuvara a avut curajul de a ataca un astfel de subiect , însă dumnealui tot îi scapă ceva !
        Dânsul a prezentat doar "fumul" reprezentat de criza complexă care a lovit Europa .

        Link-ul interviului cu Neagu Djuvara : http://adevarul.ro/news/societate/neagu-djuvara-vom-minoritari-tara-noastra-1_50aec9647c42d5a663a06692/index.html

           Rolul acestui articol este acela de a completa acest subiect , de a scoate la iveală ce " i-a scăpat " domnului Djuvara în legătura cu Sinuciderea Europei .


războinic


          1. În viziunea mea cea mai gravă criză în cazul naţiunilor europene nu este cea demografică , ci cea spirituală şi psihologică . La acest dezastru spiritual şi psihologic a contribuit propaganda extrem stângistă a cărei rol a fost acela de a submina aceste două elemente principale , elementul spiritual a fost şi este subminat prin intermediul relativismului cultural şi a propagandei anti-creştine , pe de cealaltă parte , procesul de distrugere psihologică are loc datorită propagandei rasiste îndreptate împotriva albilor prin intermediul căreia se doreşte convingerea subversivă a albilor şi însămânţarea germenului vinovăţiei în sufletele lor, vinovăţie pentru rasism , pentru imperialism şi patriarhie , într-un cuvânt prin intermediul acestei propagande subversive albii început să se simtă vinovaţi pentru simplu fapt de a fi albi .
          2. Un alt motiv care a stat la baza acestei decăderi este cel al lipsei spiritului războinic . În prezent , neamurile europene nu mai sunt războinice , ele au fost pacificate de propaganda hipiotardă care le-a îndoctrinat să creadă că armele sunt rele , spiritul războinic şi vitalitatea reprezintă elemente fasciste şi că pentru a fi buni trebuie să renunţe la armată , la arte martiale şi să devenă pasivi . Pasivitatea duce la lipsă de naţionalism , iar lipsa de naţionalism duce la distrugere .
          3.Feminism = distrugerea familiei tradiţionale = avort

          Toate aceste trei elemente distructive nu numai că "au contribuit" la acest dezastru ci îşi au originea tot în extremismul de stânga care a mutilat  în numele " toleranţei şi multiculturalismului " cultura şi spiritul Europei.
         Concluzia este că neamul românesc nu va dispărea ,deoarece de-a lungul istoriei sale zbuciumate, s-a tot lovit de astfel de crize şi a reuşit să treacă într-un mod miraculos peste ele . Situaţia este similară şi în cazul celorlalte neamuri europene . Salvarea constă în reînvierea tradiţiei , a spiritualităţii şi a spiritului războinic , toate aceste trei elemente reprezintă ieşirii din acest impas istoric .
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu