16 decembrie 2013

Celula lui Mandela


       A trecut mai bine de o săptămână de când "marele" om politic Nelson Rolihlahla Mandela (n. 18 iulie 1918 – d. 5 decembrie 2013) a trecut în nefiinţă ( Mandela a fost mare deoarece avea peste 1.83 m ) . Toată mass-media a vuit în legătură cu "durerea pe care o resimte întreaga omenire", politrucii s-au înghesuit să demonstreze cât de mult l-au iubit şi respectat , unii dintre ei s-au înghesuit la propriu în celula în care a fost încarcerat pentru terorism liderul african , printre acei politruci care au să-şi demonstreze ataşamentul faţă capitaliştii extremişti de stânga care conduc la ora actuală Europa şi America s-a aflat şi premierul României , Victor Ponta .

Ponta in celula....lui Mandela


      Acest pelerinaj demonstrează încă o dată faptul că actualul premier al României nu este interesat de soarta poporului român , în primul rând pentru că susţine interesele străine a companiei Chevron împotriva curajoşilor vasluieni , în al doilea rând pentru că în loc să promoveze memoria celor care au pierit în temniţele comuniste pentru "delictul de opinie" , el promovează un extremist de stânga vinovat de începerea genocidului împotriva burilor sud-africani .
       De când am deschis ochii şi am inceput să văd mai departe de iluziile hipiotarde şi neo-comuniste promovate de mass-media şi majoritatea politicienilor mi-am dezvoltat un instinct care până în prezent nu m-a înşelat şi anume că atunci când mass-media demonizează sau ridică în slăvi un personaj politic trebuie să fie ceva la mijloc . Acel ceva este chiar falsitatea propagandei neo-marxiste .
      Mulţi vor argumenta că Mandela a fost un om mare datorită faptului că a primit Premiul Nobel pentru Pace. Obama de asemenea a primit Premiul Nobel pentru pace însă din cauza lui ( evident că această decizie nu a luat-o singur , ci "a fost ajutat" de extremiştii de stânga de pe Wall Street ) au murit şi încă mor zeci de mii de oameni nevinovaţi în Siria ( şi nu numai ) . Ideea în acest caz al premiului nobel pentru pace este următoarea : acest premiu este influenţat din punct de vedere politic şi automat fiind influenţat politic reprezintă la rândul său o voce a extremiştilor de stânga de pe Wall Street . Motivul ? În prezent, Dreptul de a acorda  Premiul Nobel ca majoritatea elementelor de influenţă care acţionează la nivel mondial a fost cumpărat . 


Mircea Vulcanescu


       Concluzia este una simplă şi anume că nu trebuie să ne ghidăm după ceea ce ni se spune prin intermediul majorităţii politicienilor şi al presei de sistem . Dacă simţim nevoia să ne amintim de eroi şi să ne raportăm la ei , atunci să ne amintim de eroii neamului nostru nu de nişte falşi eroi confecţionaţi special pentru a ne induce în eroare . Mircea Vulcănescu (3 martie 1904București - 28 octombrie 1952Aiud), Valeriu Gafencu  (n. 24 ianuarie 1921 în localitatea Sîngereijudețul Bălți, în Basarabia - d. 18 februarie 1952 la închisoarea Târgu Ocna) şi toţi marii români care au pierit în temniţele comuniste din cauza delictului de opinie sunt pentru neamul românesc adevăratele modele morale, nu Nelson Mandela . După două decenii de când Nelson Mandela a preluat puterea înlăturând vechiului sistem, Africa de sud a reuşit "performanţa" de a fi pe locul 1 la....violuri , aceasta este "moştenirea" lui Mandela de care presa de sistem se teme să vorbească.
      




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu