1 decembrie 2013

Asociatia Accept nu-l accepta pe Cheloo


   Asociaţia Accept merge pe aceeași linie trasată din exterior şi anume pe linia toleranţei şi acceptării . Toleranţa celor care promovează toleranţa nu este atât de amplă pe cât pare deoarece de obicei , indivizii care promovează toleranţa nu pot accepta intoleranţa . Dar chestiunea cea mai interesantă vine atunci când realizăm că indivizii " pentru toleranţă şi diversitate ", sunt toleranţi doar cât le permite ideologia de extremă stângă , pe de altă parte , atunci când observă şi alte atitudini , devin nu numai intoleranţi , ci încep să bombardeze cu acuze .



Cheloo


   Spre exemplu atunci când Cheloo şi-a declarat dispreţul faţă de ceea ce reprezintă Paolo Lagana în mintea acestori toleranţi a început să ia naştere intoleranţa faţă de părerea rapperului . Din punctul meu de vedere Cheloo şi-a declarat dispreţul faţă de modul în care şi-a făcut apariţia italianul nu de ceea ce face el în particular . Orice om normal neatins de corectitudinea politică ar fi reacţionat la fel dacă ar fi văzut un bărbat  îmbrăcat cu nişte pantalonaşi de femeie . 

   Dacă Paolo ar fi venit de la bun început îmbrăcat normal şi nu ar fi gesticulat precum o femeie,  cu siguranţă că nu ar fi existat nicio obiecţie din partea lui Cheloo . Paolo nu este singurul artist homosexual , un exemplu elocvent în acest caz a fost cel al cunoscutului compozitor rus Piotr Ilici Ceaikovski (n. 7 mai 1840Kamsko-Wotkinski Sawod, azi orașul Ceaikovski - d. 6 noiembrie 1893Sankt Petersburg) . Ceaikovski a fost homosexual, însă a avut un comportament normal , el neavând nevoie să şocheze pentru a-şi demonstra talentul , neavând nevoie să-şi etaleze sexualitatea în faţa ţarului Alexandru al III-lea al Rusiei (n. 10 martie 1845 - d. 1 noiembrie 1894) pentru a fi decorat .

   Concluzia este că într-o lume liberă fiecare persoană are dreptul să fie ceea doreşte să fie , însă de asemenea, dacă acea persoană alege să şocheze , atunci nu văd motivul pentru care nu sunt acceptate şi obiecţiile aduse acelei persoane .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu