24 noiembrie 2013

Adevarata miza la Rosia Montana



      Pe lângă problema unui iminent dezastru ecologic și cea a jefuirii statului Român și implicit jefuirii Poporului Român , există un alt aspect extrem de important ignorat într-un mod evident de către mass-media , și anume cel al unei rezerve masive de wolframWolfram este un metal cu luciu alb, casant în stare pură, dur, și de mare densitate. Dintre toate metalele pure, punctul lui de topire este cel mai ridicat, iar punctul lui de fierbere este al doilea ca mărime (după carbon). Utilitatea lui cea mai cunoscută este ca filament în becuri electrice. Însă utilitatea lui nu se oprește la cea de filament pentru becuri , wolframul este de asemenea folosit și-n industria militară . Exploatarea de la Roșia Montană de către "canadienii" de la GoldCorporation nu poate ajuta poporul român deoarece entităţile străine vor fi cele care vor profita de pe urma acestei exploatări , din toată această afacere poporul român alegându-se doar cu un dezastru ecologic .


Rosia Montana


       Care a fost reacţia clasei politice faţă de acest proiect ? Reacţia clasei politice din România ( românii în prezent nu au o clasă politică română , ci o clasă politică din România deoarece singura legătură dintre clasa politică şi poporul român este una geografică , nu există sentiment ) a fost una clasică şi anume una trădătoare . Această indiferenţă faţă de aspiraţiile poporului român demonstrează încă o dată faptul că în România nu există "dreapta" sau "stânga" , nu există putere sau opoziţie , ci există doar o linie trasată în exterior , linie pe care atât puterea cât şi opoziţia trebuie să o urmeze .
       Într-un mod oficial se spune că în România există stat de drept , independenţă şi autodeterminare , însă realitatea contrazice această frază "magică" atât la nivel politic , cât şi la nivel economic . Atât timp cât mijloacele economice în cea mai mare parte a lor sunt controlate din exterior , atât timp aspiraţiile româneşti sunt ignorate de către politic nu poate exista o adevărată libertate de alegere . 
       Un popor liber este un popor care deţine puterea politică şi mijloacele economice în propria lui ţară . Pe de cealaltă parte un popor aflat sub ocupaţie este acel popor al cărui membrii trebuie să-şi ţină gura ( corectitudinea politică ) ca nu cumva să deranjeze clasa politică cu propriul drept la existenţă . Un popor aflat sub ocupaţie are "privilegiul" de a fi condus de companii străine .
        Concluzia este că resursele naturale ale României aparţin poporului român . Această concluzie reprezintă şi motivul pentru care naţionalismul este un subiect tabu pentru majoritatea politicienilor deoarece se află pe o poziţie contrară faţă de interesul entităţilor străine care într-un mod neoficial decid pentru aceşti politicieni . Ei vor ca România să aparţină entităţilor străine , naţionaliştii vor ca România să aparţină poporului român . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu