27 octombrie 2013

Criza alimentara si chestiunea Pamantului Romanesc



       Zilnic mass-media ne bombardează cu informații inutile menite să ne facă să ignorăm adevăratele probleme cu care se confruntă România și lumea la ora actuală . Una dintre aceste probleme extrem de importante este cea a crizei alimentare . România deține resursele necesare nu numai pentru a evita această criză alimentară ci și pentru a profita de pe urma acestei crize ținând cont de faptul că prețul produselor alimentare va crește considerabil .
      Partea bună este că România are resursele necesare , partea proastă este că România are o clasă politică trădătoare căreia nu-i pasă de soarta poporului român și din această cauză urmărește interesul străin . Criza alimentară este și motivul pentru care a apărut noua lege prin care străini vor putea cumpăra pământ din România . Străinii bogați doresc Pământul Românesc deoarece intuiesc oportunitățile pe care le vor avea pe timpul crizei alimentare , pe lângă aceste oportunități intuiesc și faptul că sărăcia îi va împinge pe mulți români să facă lucruri necugetate și să-și vândă pământurile .




       În acest caz, clasa politică din România a demonstrat încă o dată că deciziile nu se mai iau la București , ci la Bruxelles . Clasa politică din România a demonstrat încă o dată faptul că este indiferentă la aspirațiile de auto-determinare și libertate ale Poporului Român . Eu sincer vorbind nu înțeleg de ce există actuala clasă politică ! Nu înțeleg unde se află legitimitatea ei , atât timp cât majoritatea politicienilor urmăresc de mai bine de 20 de ani aceeași  linie a intereselor străine . După ce că au amanetat România , politrucii mai au tupeul să vorbească despre democrație , despre nevoia de a lupta pentru democrație . În primul rând actuala democrație nu este o democrație , în al doilea rând sistemul multipartinic reprezintă la rândul său un dezastru deoarece chiar dacă există tot soiul de partide , unele chiar urmând o linie națională , acele partide care ar urma o linie națională nu vor putea să aibe puterea economică și politică a partidelor de sistem și în acest caz  pentru ele ar exista două variante : compromisul sau auto-distrugerea . Acesta este și motivul pentru care nu pot avea loc schimbări considerabile .
        Actualul sistem reprezintă adevărata problemă , nu Băsescu sau Ponta . Ei sunt niște vânduți ai intereselor străine , însă atât timp cât acest sistem va continua să funcționeze , vor continua să existe acest gen de vânduți . Soluția este disoluția lentă a sistemului !
         Chestiunea Pământului Românesc care poate fi cumpărat de voie de către străini nu trebuie să șocheze pe nimeni , interesant mi se pare faptul că există și alternative interesante în care clasa politică ține partea poporului . Un astfel de exemplu este cel premierului ungar Viktor Orban  și al clasei politice ungare care a făcut pași mari pe drumul redresării naționale prin intermediul unor legi inteligente . Una dintre aceste legi este cea conform căreia străinii nu au voie să cumpere pământ ungar .
         Motivul pentru care politicienii unguri au făcut acest demers constă în faptul că le pasă de propriul popor , evident că politrucii de la Bruxelles s-au dat loviți când au aflat de acest demers , însă nu au făcut nimic deoarece în acest caz în care clasa politică ține partea poporului, puterea lor se reduce considerabil .
         Acest exemplu poate fi aplicat și în România deoarece este legitim ca pământul României să aparțină Poporului Român . Pământul reprezintă averea Românului deoarece îi oferă independeța și securitatea pe termen îndelungat !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu