5 octombrie 2013

Cazul Visinescu sau adevarul spus pe sfert



        Prima dată când mass-media “românească” a început să facă dezvăluiri “senzaționale”  în legătură cu cazul Vișinescu mi-au venit în minte două întrebări
                              
                                                                     1 ) De ce află românii tocmai după 23 de ani despre acești "re-educatori"  ?
                                                                     2 ) De ce se vorbește doar despre Vișinescu și torționarii de origine română ?
     
        Ca prin minune , am găsit și răspunsuri la ambele întrebări . Românii la nivel național au trebuit să afle tocmai după 23 de ani de acești torționari deoarece după 1989 apele încă nu erau tulburi , acum , după ce au trecut 23 de ani , apele s-au mai liniștit , iar politrucii s-au gândit că este momentul oportul pentru a face dezvăluiri senzaționale fără a fii luați în vizor de către populație .

        Răspunsul la cea de-a doua întrebare are un impact mult mai mare deoarece lovește în esența celor care au introdus comunismul în România . Vișinescu este vinovat împreună cu celelalte cozi de topor autohtone,  însă acești indivizi nu sunt singurii vinovați . Acesta este motivul pentru care în acest caz adevărut este spus doar pe sfert deoarece mass-media face dezvăluiri senzaționale doar în legătură cu torționarii de etnie română , ignorând cu desăvârșire detaliile incorecte politic legate de faptul că majoritatea celor care au implementat sistemul și metodele de tortură nu au fost români , ci au fost niște alogeni , proeminența fiind deținută de cei de origine evreiască .  

        Motivul este reprezentat de faptul că românii trebuie să fie prezentați ca fiind cei care au acceptat comunismul și cei care l-au implementat , iar acestă prezumție este una falsă deoarece opresiunea a fost începută și pusă la punct de către alții indivizi , în speță străini .

Pantiușa


         Oare de ce nu ni se spune de Gheorghe Pintilie (n. Timofei Bodnarenko și cunoscut cu diminutivul-poreclă Pantiușa1902Tiraspol - d. 11 august 1985București) ? Lăsând la o parte numele împrumutate , Pantiușa nu a fost un "escu" sau un "enko" , nu a fost nici român , nici ucrainean , ci evreu . Tocmai această aparteneță etnică-i face pe acești "informatori" să-l ignore deoarece dacă n-o să-l ignore pot deveni ca prin magie niște antisemiți .

          În ziua de azi , magia corectitudinii politice face în așa fel încât unii trebuie să fie prezentați doar ca victime ( dacă sunt alogeni ) , în timp ce alții ( în special dacă sunt majoritari și nativi europeni) trebuie să fie prezențați doar ca fiind barbari sau agresivi . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu