14 septembrie 2013

Coana Barbara si pretexul antisemit



     În ziua de azi natura ofesivei duse împotriva popoarelor europene este una psihologică și are ca scop implementarea sentimentului de vinovăție , o vinovăție față de trecut, cât și față de origine .
     Mantra acestei ofensive psihologice este cea a pretextului luptei împotriva fascismului , rasismului și antisemitismului” . Ca orice mantră , pentru a fi întărită are nevoie de o repetare obsesivă care să cuprindă  cuvinte magice , în cazul mantrei de față sunt trei cuvinte magice : "fascism , rasism și antisemitism" .

Margherita Sarfatti

     Combaterea acestei mantre este mult mai simplă decât pare . În primul rând , fascismul original ( care a durat până în 1938 ) , cel italian era o ideologie care se fundamenta pe națiune și stat nu pe rasism sau pe antisemitism deoarece fasciștii puneau un preț mult mai mare pe cultură decât pe originea rasială , un exemplu bun în acest sens a fost cel al fasciștilor italieni de origine evreiască , printre cei mai proeminenți fiind Ettore Ovazza ( 21 martie 1892 - 11 octombrie 1943 ), care a fost ministru și Margherita Sarfatti ( 8 aprilie 1880 - 30 octombrie 1961 ) care pe lângă că a fost amanta lui Mussolini , ea a lucrat  ca și jurnalist promovând fascismul pentru asta fiind chiar denumită “mama evreică a fascismului” .

Ettore Ovazza

     De ce nu este scos la iveală faptul că au existat și fasciști evrei ? De ce istoricii deschiși la minte , europeniști și imparțiali ” nu discută acest subiect extrem de interesant al evreilor fasciști ?
     Răspunsul este unul simplu , le este frică să devieze de la linia neo-partidului adică de la corectitudinea politică .


      Un caz , cei drept vechi dar interesant ,este cel al coanei Barbara Lerner Specter , membră fondatoare al institutului european "Paideia" , institutul avându-și sediul în Suedia . Acum ceva timp, coana Barbara a spus că "încă există antisemitism în Europa deoarece Europa nu a învățat încă să fie multiculturală și că în prezent asistăm la o transformare care trebuie să aibe loc . Europa nu va mai fi societatea monolitică de acum un secol . Evreii vor fi în centrul acelei transformări . O transformare pe care Europa trebuie să o facă . Ei ( europenii ) vor merge în modul multicultural , iar evreii vor fi puternic simțiți datorită rolului lor de lideri . Dar , fără acest rol , fără această transformare Europa nu va putea supravietui ?!???!!!"
       Coanei Barbara iau scăpat niște detalii împortante pe care nu se obosește să le prezinte publicului larg . 
       În primul rând , în timpul celui de-al doilea război mondial , statul Suedez le-a oferit azil evreilor refugiați , în al doilea rând antisemitismul nu apare așa din senin , motivul principal pentru care europenii au devenit sceptici față de evrei este reprezentat de faptul că cei mai importanți ideologi ai extremei stângi rasiste împotriva nativilor europeni au fost evrei . 
       De ce-i scapă coanei Barbara aceste detalii ? Motivul este reprezentat de faptul că din asta trăiește coana Barbara , dânsa lucrează ca acuzator de profesie . În cazul acuzatorului de profesie există două probleme principale : prima problemă constă în faptul că aproape fiecare țară europeană are câte un acuzator de profesie , a doua problemă principală constă în faptul că acești indivizi se folosesc de pretextul antisemit pentru a-și promova agenda politică de extremă stângă .
       Special am ales declarația coanei Barbara deoarece din ea relevă tocmai esența gândirii acestor acuzatori  care știu să dea ordine "o transformare pe care Europa trebuie să o facă"  și dacă Europa nu vrea să o facă , atunci urmează să dea verdicte apocaliptice : "Europa nu poate supraviețui" .
        În concluzie împotriva acuzatorilor de profesie există o soluție simplă : adevărul . Ei se tem de adevăr deoarece adevărul este singurul care poate demonstra faptul că dacă ești anti-multiculturalism și anti-corectidudine politică nu înseamnă nepărat că ești și antisemit .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu