11 august 2013

SNC - Reforma militara

     În prezent se duce o amplă propagandă anti-românească menită să îi facă pe români să se creadă nişte oameni de mâna a doua, nişte oameni slabi şi neinventivi, însă adevărul este cu totul altul, românii sunt oameni capabili însă capacitatea lor nu este folosită la maximum.
      Un popor puternic are o armată puternică îndeajuns de capabilă încât să-i protejeze existența . Propaganda anti-românească datorită caracterului subversiv și datorită susținerii din interior a ajuns să fie "îngurgitată" de către o mulțime de naivi care cred că în viitor "nu vor mai fi conflicte , că va urma o pace universală și că nu va mai fi nevoie de armată " .
        Toate aceste fraze standard nu fac decât să ne dezarmeze din punct de vedere spiritual făcându-ne să credem că nu va mai fi nevoie să luptăm fiindcă altcineva va avea nevoie de noi deoarece toate aceste fraze nu reprezintă decât propagandă .



         Celor care cred că nu mai fi nevoie să luptăm pentru integritatea noastră ca popor le readuc aminte ceea ce a spus acum câteva zile liderul Jobbik, Gabor Vona la Joseni ( adică pe teritoriu românesc în județul Harghita ), el precizând faptul că el și cu oamenii săi "își asumă un conflict cu România" asta înseamnă că sunt pregătiți pentru un război împotriva poporului român . Unde sunt acum pacifiștii , filozofii europeniști , politrucii progresiști care ne-au tot predicat faptul că nu trebuie să fim naționaliști , că nu trebuie să fim încrâncenați ? Răspunsul este unul singur : ei sunt foarte bine acolo unde sunt deoarece slujba de trădător în ziua de azi este cel mai bine plătită . Toate filozofiile lor de doi bani pălesc în fața cruntei realități , realitate care ne strivește dacă o ignorăm .
           Această reformă militară va avea o influență atât asupra armatei , cât și asupra populației deoarece această reformă militară va însemna introducerea unei educații militare la care trebuie să participe toți românii capabili ( și doritori ) să lupte.
             O educație militară a poporului va însemna faptul că ea va fi introdusă în programa școlară, astfel vor putea exista ore de educație militară . Motivul pentru care o educație militară va fi mult mai eficientă decât o înregimentare forțată deoarece o educație militară nu va însemna forțarea tinerilor să devină soldați ci educarea lor în privința înțelegerii necesității cunoașterii de arte marțiale și al cunoașterii luptei cu armele de foc .
             O astfel de educație va ajuta atât la independența individuală cât și la cea colectivă deoarece disciplina și seriozitatea ajută atât individul să evolueze cât și poporul din care face parte acel individ .
              Astfel reforma militară va avea   puncte :

              1 ) Educația militară
              2 ) Reconstrucția industriei militare
              3 ) Creșterea capacității militare
              4 ) Modernizarea armatei
              5 ) Recrearea armatei naționale

               Morala : Dacă vrei pace , pregătește-te de război !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu