25 august 2013

SNC - Doctrina schimbarii


     Schimbarea reprezintă elementul care caracterizează lumea în care trăim . Această schimbare are loc atât la nivelul geografiei fizice , cât și al geografiei politice . Înțelegerea noțiunii de schimbare este crucială pentru poporul care vrea să facă față vicisitudinilor istoriei deoarece doar un popor care se adaptează cerințelor vremii respective poate să facă acest pas . Pe lângă supraviețuirea fizică , un popor trebuie să știe să supraviețuiască și din punct de vedere spiritual , această supraviețuire spirituală a unui popor poate fi asigurată de naționalism și de formele căpătate de acesta .

cool



     Contextul politic și mai ales realitățile politice din prezent diferă față de cele din perioada interbelică . Tocmai acest context politico-social din prezent trebuie înțeles bine atât de naționaliștii români , cât și de ceilalți naționaliști care luptă pentru dezrobirea popoarelor lor din ghearele multiculturalismului și ale corectitudinii politice deoarece mulți naționaliști încă se cred în perioada interbelică și aplică strategiile specifice acelei perioade .

nonconformism


      Este adevărat că din punct de vedere naționalist perioada interbelică a reprezentat un succes pentru majoritatea popoarelor europene, însă pe lângă simpla cunoaștere a istoriei este nevoie de o cunoaștere mai complexă a istorie , cunoaștere în urma căreia să fie înțeles și motivul pentru care naționalismul a înflorit în acea perioadă , iar principalul motiv pentru care naționalismul a triumfat în acea perioadă a constat în faptul că atunci naționaliștii au știut să fie atractivi, au știut să câștige sufletul poporului prin intermediul înțelegerii elementelor de natură socială   .
      Elementele de natura socială din prezent diferă față de cele din perioada interbelică și din această cauză trebuie să le înțelegem pentru a putea ajunge la nivelul naționaliștilor din perioada interbelică . Elementele de natură socială reprezintă acele elemente care atrag . În ziua de azi este atractiv să fii "cool" , să fii nonconformist și mai ales să fii un rebel .
      Naționalistul în ziua de azi este automat un rebel deoarece întregul sistem este unul anti-naționalist , însă pentru a reprezenta o atracție pentru actuala generație trebuie să fie cool și nonconformist .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu