31 august 2013

Despre Siria si armele chimice ale mass-mediei


     Acum mai bine de zece ani s-a spus despre regimul lui Saddam Hussein din Irak faptul că reprezinta o problemă pentru pacea mondială , motivul fiind armele chimice . După ce Irakul a fost cucerit s-a ajuns la incredibila descoperire în urma căreia opinia publică a deschis ochii văzând adevărul din spatele acuzei de a deține arme chimice...Problema atunci a fost reprezentată de faptul că opinia publică a aflat adevărul abia după ce cucerirea Irakului a fost finalizată sau mai bine spun oamenii au deschis prea târziu ochii pentru a mai putea schimba ceva .
      Mass-media a reprezentat principalul liant prin intermediul căruia a fost propagată minciuna . După cum bine se vede istoria se repetă și-n cazul "armelor chimice" . Scenariul Siria din prezent se aseamănă foarte bine cu scenariul Irak deoarece este pus în aplicare de către aceeași indivizi și urmărește interesul acelorași indivizi .


Michel Aflaq

       Cine sunt acești indivizi ? Ei sunt bancherii extrem-stângiști de origine evreiască care controlează Wall-street-ul și nu numai.....Cel mai important este de știut ce vor acești indivizi , iar dorința lor este să șteargă naționalismul de pe fața pământului deoarece doar odată cu ștergerea naționalismului de pe fața pământului acești indivizi pot controla întreaga planetă fără ca cineva să le mai amenințe poziția .

Harta Orientului Mijlociu


        Siria reprezintă o țintă a acestor indivizi din patru motive importante :
       
       1 ) Siria nu are datorii externe
                                                                                                           
       2 ) Siria reprezintă locul unde s-a născut "ba-athismul" , locul în care s-a născut naționalismul arab , principalul promotor al acestui naționalism fiind sociologul și filozoful Michel Aflaq ( 1910 - 1989 )  .
                                                                                                             
       3 ) Cucerirea Siriei ar însemna izolarea aproape completă a Iranului .
     
       4 ) Cucerirea Siriei ar însemna condamnarea la moarte a minorității creștine 

       Naționalismul sirian este unul sănătos deoarece a reușit să ajute la o coexistență pașnică a majorității musulmane cu minoritatea creștină . Acestă coexistență pașnică demonstrează faptul că naționalismul ajută la armonizarea relațiilor inter-religioase din interiorul unui popor .
        În concluzie , singurele arme chimice sunt informațiile false transmise prin intermediul mass-mediei , informații menite să ne influențeze stările și modul de gândire în direcția dorită "de băieții cei buni care luptă pentru pace și democrație ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu