11 iulie 2013

Usl-isme , pdl-isme si alte isme

         Rolul negativ al televiziunilor în legătură cu informarea constă în faptul că , televiziunile nu informează , ci dezinformează creând într-un mod artificial impresia că există un adevărat sistem pluripartidic , că există partide cărora chiar le pasă de popor și datorită faptului că le pasă de popor ele duc o luptă crâncenă pentru a-i demonstra poporului acest atașament sentimental .
          Problema constă în faptul că tot acest joc reprezintă doar o iluzie, atât sistemul pluripartidic , cât și lupta partidelor pentru putere deoarece chiar dacă într-un mod oficial, usl-iști și pdl-iști sunt la cuțite , într-un mod neoficial , ei sunt aliați deoarece chiar dacă unii sunt "de stânga" , iar alții "de dreapta", ambii susțin acest sistem dezastruos .
          Este amuzant modul în care mulți naivi se ceartă pe motivul că unul este "usl-ist" , "unul băsist" , că unul este "de dreapta" și altul "de stânga" , motivul pentru care aceste discuții sunt amuzante constă în faptul că ele nu duc nicăieri deoarece nu duc la o rezolvare , ci duc doar la tensiune .

Dublu standard


          Pentru a găsi o rezolvare la acest gen de tensiune trebuie ca acei oameni naivi să fie informați deoarece odată cu informarea vor înțelege faptul că acest conflict între "partidele de sistem"  este unul artificial al cărui rol este acela de a da iluzia că există două tabere , pe când , într-un mod real , există doar o singură tabără , care  nu controlează direct ci doar oferă o linie care trebuie urmată indiferent dacă o iau prin dreapta pentru a ajunge la ea , sau la stânga .
          Existența acestei linii ideologice demonstrează faptul că indiferent ce "partid de sistem" vei alege , el , într-un fel sau altul va urma aceeași linie . Problema principală constă în faptul că această linie este una anti-națională și automat anti-românească .
           Rezolvarea gravei probleme politice cu care se confruntă România în ziua de azi nu poate fi dusă la capăt dacă ne batem capul cu lucruri inutile, nu usl este problema principală, nu pdl este problema principală deoarece problema principală este reprezentată de ceea ce se află în spatele partidelor de sistem , de ceea ce le ghidează mișcările .
          Acea forță discretă reprezintă adevărata problemă și pentru a fi rezolvată este nevoie ca mai întâi să fie cunoscută deoarece ea are în principal o natură ideologică și financiară ( deci modul de acțiune este unul indirect, tocmai din această cauză există și impresia că politrucii fac totul din proprie inițiativă ) . După ce natura acestei forțe este cunoscută apoi este nevoie de o schimbare totală prin intermediul căreia influența acestei forțe să fie reduse la 0 .

Manipularea prin intermediul televizorului


          Eliberarea individuală precede eliberarea colectivă . Pentru ca neamul românesc să se elibereze are nevoie atât de componenta individuală cât și de una colectivă . Eliberarea individuală are loc atunci când omul încetează să mai creadă tot ceea ce aude la televizor  și în loc să înghită orice "gălușcă mediatică" se apucă să studieze filozofie antică, să studieze clasicii naționali și mai ales când verifică toate sursele istorice , nu doar cele corecte politic . Aceasta este eliberarea intelectuală și psihologică .
          Pe lângă eliberarea intelectuală, există și eliberarea fizică . Eliberarea fizică are loc atunci când omul încetează să mai fie o legumă și practică o activitate sportivă  .
          Omul eliberat pentru a ajuta și la eliberarea altor oameni trebuie să-și promoveze exemplul , iar din rândul acelor oameni carora le-a arătat această alternativă vor răsări alți oameni independenți care văzând beneficiile aduse de o amplă activitate atât fizică , intelectuală și spirituală vor renunța să mai fie niște legume și vor începe cu adevărat să trăiască și să fie liberi . Astfel prin răspândirea acestui exemplu se înfăptuiește eliberarea colectivă .
           În concluzie , românii pentru a fi liberi nu au nevoie de usl , pdl sau de alte partide de sistem ci au nevoie de propriile forțe nu de vreun "eliberator" din exterior .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu