22 iulie 2013

SNC - Nu va fi niciun sfarsit


      Adversarii Neamului Românesc îi doresc sfârșitul deoarece însăși existența Neamului Românesc reprezintă un impediment pentru cei care doresc sfârșitul adevăratei Europe și înrobirea neamurilor . Primul pas în distrugerea unui neam este reprezentat de distrugerea psihologică și spirituală deoarece doar atunci când un neam este îngenuncheat psihologic și spiritual apare posibilitatea celui de-al doilea pas , anume distrugerea fizică prin intermediul violenței .
      Motivul pentru care distrugerea fizică nu mai este la modă pentru cotropitori constă în faptul că un atac direct asupra unui popor ar face ca energiile acelui popor să se unească pentru a zdrobi invadatorul , în schimb dacă poporul respectiv este în prealabil distrus psihologic și spiritual , cucerirea lui va fi facilitată de faptul că nu-și va dori să lupte .

România Revoluționară


      În prezent, prin intermediul "cozilor de topor" atât a celor din mass-media , cât și acelora din politică se dorește ca românii să creadă că viitorul nu-o să le aparțină , că țara nu-o să le mai aparțină și mai ales că vor dispărea din punct de vedere demografic .
      Din punctul meu de vedere toate aceste mesaje cu conotație negativă  au rolul de a submina Neamul Românesc făcându-i pe români să creadă că nu există nicio șansă de redresare ,că nu există nicio șansă de depășire a actualului impas istoric , pe scurt , se dorește ca noi românii "să lăsăm armele" și să ne predăm .
      Oare din ce cauză mass-media-i prezintă pe români ca fiind inculți , ignoranți și imorali ? Motivul este reprezentat de faptul că se dorește ca românii să nu-și cunoască valorile , să nu înțeleagă faptul că ei înșiși reprezintă forțe ( în stare latentă ) . Este adevărat că "fiecare pădure-și are uscăturile ei" însă care este motivul pentru care românilor le sunt prezentați doar uscăturile ?
      Motivul este unul simplu , elementele anti-naționale doresc să facă în așa fel încât românii să se identifice cu "uscăturile" , nu cu valorile deoarece nu există nimic mai satisfăcător pentru dușmanii noștri decât să ne vadă capitulând , să ne vadă dependenți și temători .



      Un neam , exact ca și un om care-și dorește să fie liber trebuie să înțeleagă că acea libertate va veni doar atunci când el își va croi drumul către ea și nu va aștepta salvarea de la altcineva . Eliberatorii din exterior își urmează propriile interese și nu dau doi bani pe neamul pe care-l întâlnesc . Acesta este și motivul pentru nu care nu mai trebuie să-i așteptăm pe americani sau să așteptăm vreun străin să facă treaba-n locul nostru .
      A venit timpul ca noi să facem pasul cel mare și să ieșim de sub tutela străină , dar mai întâi trebuie să ne dezrobim din punct de vedere psihologic și spiritual ca mai apoi să frângem lanțurile mediocrității .
      Există soluții pentru actuala problemă demografică , soluții care să nu implice imigrarea masivă de străini în România și anume susținerea familiei tradiționale și susținerea mamelor responsabile .
       În concluzie , nu va fi niciun sfârșit pentru Neamul Românesc , însă pentru a pune capăt acestei perioade critice este nevoie să începem să avem încredere în noi , să lăsăm la o parte promisiunile deșarte și să începem să acționam , fiecare pe drumul său însă toți urmând același ideal , cel de dezrobire al Neamului .
      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu