27 iulie 2013

Matthew Heimbach - curajul de a fi altfel


      Când mă gândesc la studentul tipic occidental îmi vine-n minte imaginea unei persoane care și-a pierdut identitatea strămoșească , care a renunțat la Credință și mai ales o persoană care detestă faptul că aparține rasei albe .
      Motivul pentru care studentul tipic occidental se detestă este cel reprezentat de propaganda de extremă stângă , propagandă care de mai bine de un secol duce o luptă de subminare a conștiinței naționale și rasiale a nativilor europeni . Cei care se conformează acestei propagande sunt ori lași ori sunt plătiți să propage aceste minciuni .

Matthew Heimbach


      Însă printre acești studenți tipici occidentali se află însă și adevărați europeni care au curajul să lupte pentru ceea ce este adevărat și anume să lupte pentru identitatea lor . Unul dintre acești adevărați europeni este Matthew Heimbach . El are curajul de a fi altfel , curajul de a lupta împotriva extremismului de stânga și împotriva rasismului anti-alb prin intermediul formării uniunii a studenților albi din Universitatea Towson ( este important de știut că în această universitate există și uniuni ale studenților negrii și hispanici ) .
      Perioada Inchiziției este o mărturie istorică a faptului că atunci când o persoană are curajul de a ieși din linia impusă de sistem acea persoană va fi atacată din toate direcțiile de către "vânzătorii de neam" ( asta demonstrează că trădători există și printre anglo-saxonii ) . Acesta este și cazul lui Matthew , el a ieșit din linia impusă de sistem , iar neo-inchizitorii corectitudinii politice și ai multiculturalismului s-au conformat și astfel au început atacul împotriva lui .
      Prima formă de atac este cea a injuriilor , el fiind acuzat de "rasism , extremism , că susține supremația albilor " . Cea de-a doua formă de atac , este cea mediatică , prin intermediul căreia se încearcă discreditarea sa , a fost creat chiar și un documentar în care se încearcă același lucru .
     Acest exemplu de a avea curajul de a fi altfel și de a susține adevărata identitate europeană ( nu falsitatea reprezentată de către europenismul neo-comunist care ne este băgat pe gât în ziua de azi ) trebuie să-l aibe toți naționaliștii europeni deoarece unitatea trebuie să prevaleze fiindcă doar atunci când unitatea va prevala , victoria va fi a noastră .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu