26 iunie 2013

Franta - tara drepturilor omului de neanderthal


    
Omul de neanderthal


     Franța este țara în care pentru prima dată au fost promulgate drepturile omului , drepturi care aveau ca elemente fundamentale : libertatea de exprimare și dreptul la viață . Spun că aveau ca elemente fundamentale libertatea și dreptul la viață deoarece în prezent aceste drepturi ale omului sunt doar invocate de către extremiștii de stânga ai lui Francois Hollande & co .


Francois Hollande

        Partea care nu o înțeleg în legătură cu acești extremiști de stânga , anti-francezi și anti-europeni , este motivul pentru care ei se auto-denumesc "progresiști" fiindcă nu este nimic progresist în a distruge familia , economia și libertatea .
        Noua găselniță legislativă a acestor politruci a fost scoaterea "mamei , tatălui și a rasei" în afara legii . Știu că sună idiot , dar...acesta este rezultatul firesc de intoxicare a minților cu corectitudine politică și neo-marxism .
        Scoaterea în afara legii a noțiunii de mamă , tată și rasă nu înseamnă că aceste elemente vor pieri, deoarece aceste elemente sunt fundamentale , un copil are nevoie de o mamă și un tată ( chiar și un homosexual are o mamă și un tată deoarece și el, la rândul său, a fost procreat în urma fertilizării ovulului de către un spermatozoid ) .
       De asemenea , rasa reprezintă un element fundamental care chiar dacă din punct de vedere legislativ poate fi interzisă , asta nu înseamnă că rasa va înceta să existe !



       De curând , un curajos tânăr francez, Nicolas Bernard-Busse  care s-a opus acestor demersuri "progresiste" a fost încarcerat , încarcerat pentru opiniile sale politice . Franța, ca mai toate țările europene, a devenit o dictatură neo-marxistă în care toți cetățenii au "drepturi politice și sociale egale" , mai puțin francezii nativi .
    
      Ținând cont de aceste lucruri , deviza neoficială Franței condusă de Hollande&co  va suna astfel :      
                                 Libertate - pentru tâlhari și anti-europeni
                               
                                 Egalitate - pentru cei care nu ne contestă
 
                                 Fraternitate - între trădătorii de țară și jefuitori
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu