26 mai 2013

SNC - Asteptarea

   
      În timpul unei acţiuni constructive cum ar fi antrenamentul pentru perfecţionare , aşteptarea este binevenită deoarece este nevoie de răbdare pentru a te bucura de roadele muncii tale . În acest caz, al muncii şi răbdării ca roadele muncii să apară , aşteptarea are un caracter pozitiv .
      Însă , de asemenea există şi situaţii în care aşteptarea nu are un caracter pozitiv , spre exemplu : atunci când doreşti o viaţă mai bună sau atunci când îţi doreşti să vezi o schimbare în bine la clasa politică , dar nu faci nimic pentru a produce schimbarea , înseamnă că aşteptarea ta nu are un caracter constructiv , ci unul distructiv deoarece moleşeala şi plânsul de milă niciodată nu au adus ceva bun .
     Timpul reprezintă o resursă extrem de valoroasă şi din această cauză trebuie valorificat prin perfecţionare continuă .

Cronometru


      Aşteptarea combinată cu munca susţinută ( atât intelectuală , cât şi fizică ) înseamnă înţelepciune şi evoluţie , în timp ce aşteptarea combinată cu lamentaţii la adresa politicii şi inactivitate duce doar la frustrare şi involuţie .

Clepsidra


      Această tendinţă de a critică fără a face nimic sau fără a cunoaşte obiectul criticii este din păcate una generală la nivel mondial , dar foarte proeminentă în România . Este normal ca în România , românii să-şi critice guvernul , dar este anormal ca marea majoritate doar să-l critice fără să întreprindă nimic , fără să organizeze şi astfel să creeze grupuri de români treziţi din letala letargie în care se află cea mai mare parte din populaţie.
      Prea mulţi români aşteaptă liderul care să-i salveze din ghearele trădătorilor şi incompetenţilor care la ora actuală conduc Românie, dar acei români uită faptul că acel lider este şi el om şi ca orice om capabil are nevoie de susţinere are nevoie de un nucleu naţionalist creat în jurul lui ,  dar de unde nucleu atunci când oamenii se aşteaptă ca liderul să facă totul ?
      Colaborarea între lider şi popor , colaborarea dintre clase reprezintă secretul succesului şi al prosperităţii . Dacă acolo "unde-s doi puterea creşte" , atunci unde-s o mie cât de mare va fi puterea ?
      Fiecare român trebuie să înţeleagă că schimbarea vine odată cu el şi dacă acea schimbare este extrapolată la nivel naţional , atunci victoria va fi de partea poporului său !
      Schimbarea vine cu odată cu mine , odată cu tine , ea trebuie aşteptată atunci când se lucrează la ea, ea nu trebuie aşteptată în letargie !
      Puterea se află de partea poporului , problema constă în faptul că poporul nu realizează această putere imensă pe care o are deoarece nu foloseşte aşteptarea într-un mod constructiv .
    
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu