18 aprilie 2013

Atentatul din Boston

 
  
 
Atentatul din Boston



       Este interesant modul în care Atentatul din Boston este exploatat de către presa de extremă stângă . Un analist al CNN ,cunoscutul canal de (dez)informare la nivel mondial , deja şi-a spus părerea , el speculând că ar fi vorba de nişte extremişti de dreapta . Într-un mod evident această speculaţie nu este doar o simplă părere , ea reprezintă modul în care presa liberă ( extremistă de stânga ) prezintă realitatea, o realitate în care răul este reprezentat de către naţionalişti , iar atunci când un eveniment dramatic are loc, în mod clar acolo este implicat un naţionalist .
   
    http://www.youtube.com/watch?v=H0Ik0wRyDLM&feature=player_embedded

       Modul în care acţionează presa liberă în cazul acestui atentat este identic cu cel al cazului Anders Behring Breievik  , în care de asemenea atentatorul (un deplasat din punct de vedere mintal ) a fost prezentat ca fiind un naţionalist .

       Un alt articol tragi-comic este cel apărut în ziarul Salon , în care autorul articolului , David Sirota speră ca atentatorul să fie un american alb .

     http://www.salon.com/2013/04/16/lets_hope_the_boston_marathon_bomber_is_a_white_american/

        După cum bine se vede, cei care ar trebui să se ocupe cu informarea în masă, se ocupă de fapt cu dezinformarea în masă , iar ei , în loc să-i prezinte pe adevăraţii vinovaţi, speculează pentru a manipula şi pentru a răspândi într-un mod indirect atitudinea negativă faţă de albi.
        Este mult mai importantă fapta în sine şi făptaşul, decât originea etnică a acestuia, deoarece oameni buni şi răi există în orice popor , iar dacă se încearcă prezentarea unora doar într-o lumină proastă , asta înseamnă atribuirea unei vini colective , iar vina colectivă nu are nimic de-a face cu adevărul, ci doar cu propaganda .
        Partea proastă este că reprezentaţii Guvernului "democrat" al SUA folosesc acest atentat pe post de pretext pentru a mai răpi nişte libertăţi în numele "siguranţei personale" şi a "luptei împotriva terorismului" .

     Ceea ce mi se pare straniu este că SUA după atentatul din 11 septembrie 2001 a cheltuit miliarde de dolari pentru apărare , pentru lupta împotriva terorismului dar totuşi teroriştii au reuşit încă o dată să lovească .............    


      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu