24 martie 2013

SNC - a fi sau a nu fi razboinic


         Istoria a demonstrat că popoarele războinice au fost cele care au progresat şi au lăsat o moştenire durabilă , în timp ce popoarele pacificate , popoarele formate din oameni pasivi şi extrem de toleranţi au dispărut . Nu trebuie să se facă confuzie între un popor pacificat şi un popor care iubeşte pacea . Un popor iubitor de pace se înţelege cu celelalte popoare, dar în acelaşi timp îşi apăra drepturile ancestrale, câştigate asupra pământului său, pe când un popor pacificat nu numai că nu luptă pentru drepturile ancestrale , ci chiar acceptă dominaţia străină , această dominaţie părându-i-se bună .


Razboinici traci


          Pentru a mă face mai bine înţeles voi da nişte exemple istorice : primul , cel antic, reprezentat de către strămoşii noştri traci , al germanilor în prima perioadă a evului mediu şi cel al turcilor din perioada târzie a evului mediu .
         Tracii au pus bazele Troiei , regatului Dac , regatului Odris ,  regatului Frigian şi mai ales bazele Imperiului Macedonean şi al celui Bizantin .


Războinic germanic


         Germanicii au pus bazele regatului Vizigot , regatului Ostrogot , imperiului Carolingian ,etc. 


Razboinic turk


          Turcii au pus bazele puternicelor hanate din Asia Centrală şi Europa , Hanatul Uigur , Hanatului Avar , Imperiului Khazar , Primul Imperiu Bulgar, Imperiului Otoman , Imperiul Mughal , Dinastia Mamelukă din Egipt ş.a.m.d.
          Aceste trei popoare, chiar dacă au fost diferite din punct de vedere etnic şi cultural, totuşi au avut ceva în comun : vâna , dorinţa de supravieţuire, germenul statal şi mai ales spiritul de războinic .
         Spiritul de războinic este aplicabil şi în viaţa de zi cu zi, nu numai pe câmpul de luptă , fără acest spirit poporul devine pasiv şi uşor de cucerit ,tocmai din această cauză cel care vrea să cucerească un popor trebuie să îi înfrângă spiritul de războinic, fiindcă acest spirit este cel al elitei , elită care nu ascultă de stăpâni .
         Germenul statal de asemenea reprezintă o piedică pentru extremiştii de stânga, deoarece germenul statal se opune globalizarii. În acest aspect constă inutilitatea multiculturalismului , al pacifismului şi egalitarismului, de sorginte neo-marxistă , aceste trei elemente de extremă stângă sunt periculoase deoarece distrug din interior poporul care le acceptă .

         Partea amuzantă constă în faptul că politrucii corecţi, din punct de vedere politic, se autointitulează oameni deschişi către nou , oameni progresişti , însă realitatea îi contrazice pe aceşti indivizi fiindcă ei nu sunt nici deschişi către nou, deoarece nu acceptă nimic altceva decât propria părere,  şi nici progresişti deoarece nu există progres atunci când stagnezi .
         Primul pas, pe care îl fac atunci când vor să se instaleze, este să îi inducă poporului care îi acceptă, impresia că el este vinovat , pentru asta este nevoie de o vină istorică care trebuie inventată .
        Al doilea pas este promovarea de modele greşite, pentru tânăra generaţie , promovarea unei lupte împotriva familiei , împotriva culturii naţionale , pe scurt, o luptă contra a tot ceea ce este tradiţional şi naţional , printre puţinele lucruri cu care extremiştii de stânga sunt pro : pro-avort , pro-internaţionalism şi pro-distrugerea nativilor europeni .
       Al treilea pas este aducerea unui val mare de populaţie străină , populaţie care trebuie să aiba mai multe drepturi politice faţă de nativi .
       Astfel , poporul care asimilează aceşti paşi este transformat într-un popor pacificat , pasiv, ascultător şi uşor de cucerit .

         Londra reprezintă cel mai bun exemplu al efectului distrugător generat de diversitate , multiculturalism şi corectitudine politică , în acest oraş, nativii englezi , urmaşi ai anglo-saxonilor, au devenit minoritate , dacă Anglia , dacă acest trend se menţine , poporul englez se află pe calea auto-distrugerii sale .
       Extremiştii de stânga , aşa de pacifişti , toleranţi şi universali  cum sunt ei , sunt fericiţi de faptul că poporul englez se află pe această cale de auto-distrugere, deoarece englezii au fost imperialişti şi au participat la comerţul cu sclavi ( ei uită într-un mod intenţionat faptul că tot englezii au fost cei care în 1807 au interzis comerţul cu sclavi, ca mai apoi în anul 1833 să adopte legea abolirii sclaviei ) .
       Mergând tot pe acest principiu , atunci şi în Istambul , turcii nu ar trebui să fie majoritari, că vorba aia : oraşul nici măcar nu a fost ridicat de turci , turcii la rândul lor au fost imperialişti şi au făcut comerţ cu sclavi .
       Diferenţa dintre englezi şi turci constă în faptul că turcii nu au fost îmbogăţiţi cu multiculturalism şi corectitudine politică .

       Ce nu înţeleg extremiştii de stânga este că orice popor are calităţile şi defectele lui , iar cei care fac parte din acel popor la rândul lor pot fi buni sau răi . Acesta este şi motivul pentru care nu trebuie demonizat întregul neam englezesc pentru imperialism .
       Românii trebuie să cunoască acest aspect în legătură cu situaţia reală din Anglia pentru a nu repeta greşeala englezilor .
      În concluzie , românii pentru a nu fi cuceriţi şi pentru a exista ca popor, au nevoie de spiritul de războinic, trebuie să fie războinici , activi  şi mai ales încrezători în forţele lor .

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu