14 februarie 2013

Homosexualitatea - pe post de pretext si arma politica

           Revoluţia comunistă din anul 1917 din Rusia s-a dovedit a fi un eşec , deoarece chiar dacă pentru aproape un secol , poporul rus şi celelalte popoare care au făcut parte din Uniunea Sovietică , au trăit în bolşevism, asta nu i-a făcut mai loiali internaţionalismului decât naţionalului .
          Motivul pentru care revoluţia comunistă a eşuat în Rusia este reprezentat de faptul că ruşii datorită unei stranii inteligenţe politice au reuşit să rusifice comunismul şi astfel odată cu rusificarea comunismului s-a pierdut şi ethos-ul comunist .
         Acelaşi fenomen de naţionalizare al comunismului şi de transformare  s-a repetat şi în cazul României şi al celorlalte ţări est-europene , dar şi est-asiatice precum China , Coreea de Nord şi Vietnam .

Ho si min


         Cazul Vietnamez este cel mai relevant în acest context deoarece mişcarea de eliberare a Vietnamului condusă de către Hồ Chí Minh (n. 19 mai 1890 – d. 2 septembrie 1969 ) chiar dacă a avut un strat comunist , caracterul acestei mişcări a fost unul naţional , iar datorită acestui caracter naţional , ethos-ul internaţionalist-comunist al acestei mişcări a devenit nul .

Secera şi ciocanul


           Cauza principală a apariţiei Noii Stângi în anul 1920 nu este întâmplătoare , corifeii neo-marxişti şi-au dat seama că încercarea de a comuniza lumea a eşuat în 1917. Din această cauză s-au apucat de treabă pentru a pune la punct o nouă revoluţie şi de a încerca încă o dată să comunizeze lumea .
           Această nouă încercare de comunizare este diferită faţă de vechea încercare de comunizare a lumii deoarece de data aceasta nu secera ( ţărănimea ) şi ciocanul ( muncitorimea ) vor reprezenta elementele principale ale noii revoluţii . Nu a fost întâmplător faptul că neo-marxiştii francezi au luat decizia istorică de a renunţa la seceră şi la ciocan în favoarea stelei roşii cu cinci colţuri , specific Stângii Europene . Chiar dacă anumiţi membrii marxişti-leninişti au protestat, conducerea partidului a înţeles mai bine că pentru a comuniza lumea este nevoie de noul tip de comunism , nu de cel vechi care nu a putut comuniza lumea fiindcă în loc să distrugă statele naţionale , le-a susţinut .


Jurgen Habermas


           Corifeii Şcolii de la Frankfurt , Herbert Marcuse (n. 19 iulie 1898, d. 29 iulie,1979) , Walter Benjamin (n. 15 iulie 1892 — d. 27 septembrie 1940) şi Jürgen Habermas (n. 18 iunie 1929 născut în Düsseldorf ), au descoperit că pentru a comuniza Europa şi lumea, trebuie să distrugă mai întâi celula de bază a fiecărei societăţi şi anume FAMILIA . Pentru a distruge familia , ei şi-au dat seama că trebuie să pună la punct o revoluţie sexuală, prin care valorile tradiţionale şi sănătoase să fie schimbate cu noi valori, care printr-un amplu bombardament psihologic, pus în practică atât de către politicieni , de către cea mai mare parte a MassMediei şi mai ales de către ONG-uri finanţate via George Soros&co .
           Distrugerea ordinii familiale prin promovarea revoltei copiilor contra părinţilor , prin promovarea unui feminism extremist, se doreşte convingerea femeii că a fi mamă nu este cel mai important lucru în viaţă , prin promovarea efeminării bărbaţilor se doreşte pasivizarea şi scăderea rolului dinamic al masculinităţii, iar prin promovarea unor deviaţii sexuale şi prezentarea lor ca fiind ceva "normal" se relativizează noţiunea de normalitate şi loialitate faţă de familie şi popor .
           Chiar dacă falşii umanişti prezintă elementele negative, prezentate mai sus, ca fiind ceva "progresiv" sau ceva care ţine de o "societate mai deschisă şi tolerantă   " asta nu înseamnă că ei au dreptate . Pentru a demonstra inutilitatea acestor practici este nevoie doar să privim la ceea ce se întâmplă cu popoarele care le acceptă , observând vom descoperi că există multe familii destrămate , că există o relaţie negativă părinţi-copii şi mai ales că există natalitate negativă . Pe termen lung aceste elemente vor duce la moartea acelei naţiuni , dar asta mai puţin contează pentru neo-marxişti, ei vor doar să îşi ducă utopia la bun sfârşit şi  să comunizeze întreaga lume .
          Homosexualitatea, din punct de vedere al definiţiei, este o orientare sexuală caracterizată de atracția sexuală către cineva de același sex. Această orientare sexuală se află în afara sferei normalităţii şi din această cauză nu trebuie prezentată ca ceva normal .

Piotr Ilici Ceaikovski
 

          Fiecare om este liber să aleagă ceea ce vrea să facă în particular, dar asta nu înseamnă că orientările sexuale ieşite din sfera normalităţii să fie prezentate ca ceva normal  . Un exemplu  în acest sens a fost reprezentat de către creatorul "Spărgătorului de nuci" şi anume Piotr Ilici Ceaikovski, în limba rusă Пётр Ильи́ч Чайко́вский, (n. 7 mai 1840, Kamsko-Wotkinski Sawod, azi orașul Ceaikovski -  6 noiembrie 1893, Sankt Petersburg), el chiar dacă a fost homosexual , a avut demnitate, deoarece a înţeles că homosexualitatea nu reprezenta un model pentru societate . Niciodată pe timpul vieţii sale nu a făcut valuri în legătură cu orientarea sa sexuală şi nu a prezentat-o ca fiind un model , el niciodată nu a mărşăluit în fundul gol promovând un comportament indecent .
          În prezent , România ca orice ţară  " europeană şi democrată " este obligată să accepte propaganda homosexuală, a cărei ţintă sunt persoanele vulnerabile ale societăţii şi anume copiii şi adolescenţii . Ideea pentru acest articol mi-a venit atunci când am aflat de propaganda homosexuală desfăşurată de puţin timp în Colegiu Naţional George Coşbuc , de către activista , Roxana Marin .
         Mulţi oameni neinformaţi se întreabă : Cam care este motivul pentru care se zbat aceşti activişti ai propagandei anti-naţionale şi pro-homosexuale ?
         Motivul este cel prezentat mai sus ,anume pentru o nouă revoluţie comunistă nu este nevoie în mod principal de muncitori şi ţărani ci este nevoie de tot soiul de minorităţi : naţionale , sexuale şi religioase înrăite împotriva poporului majoritar , astfel Societatea este dezbinată , iar odată cu dezbinarea socială , etnică , religioasă.etc. urmează distrugerea Naţiunii .
         În concluzie , extrema stângă  foloseşte homosexualitatea pe post de pretext, pentru a se instala şi pe post de armă politică pentru a încerca să anihileze orice opoziţie .
         Această nouă încercare de a comuniza lumea va eşua, exact ca prima, deoarece utopiile datorită impracticabilităţii lor eşuează, chiar dacă într-un mod aparent deţin puterea .
         Românii trebuie să lupte împotriva acestui experiment social deoarece doar lupta îi poate de feri de dezastrul care va urma după ce şi acest experiment va da greş .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu