26 ianuarie 2013

Motto



         "Minciuna are picioare scurte însă massmedia i le lungeşte"


Pinochio
           Dacă înainte de 1990 aveam doar două ore de televizor şi ni se părea că nu suntem îndeajuns de informaţi, în prezent , avem mai mult de 24 de ore de televizor, însă nivelul de informare şi culturalizare nu este mai mare ci, din păcate este chiar mai mic .
           În prezent chiar şi acele programe care au pretenţia de a fi culturale şi istorice demonstrează faptul că anumite subiecte istorice sunt prea "picante" pentru a fi prezentate într-un mod obiectiv şi să se prezinte punctul de vedere al ambelor tabere ( evident că aici vorbesc de evenimentele de dinaintea şi din timpul celui de-al II -lea război mondial ) .
           Un alt aspect important este că massmedia în cea mai mare parte se află pe mâini străine şi automat datorită acestui fapt  interesele urmărite sunt străine de cele ale Neamului Românesc . O metodă clasică de dezinformare este cea a isterizării populaţiei ( de genul ameninţărilor teroriste , ameninţări care sunt folosite pe post de pretext pentru ascularea telefoanelor , motivul adevarat al ascultării telefoanelor nu este "ameninţarea teroristă" ci dorinţa de a şti totul , dorinţă alimentată de frica de revoluţie ) .
           Cel mai simplu mod prin care te poţi informa corect este să nu îi asculţi pe cei care doar îşi dau cu părerea, ci să mergi la sursă şi să verifici toate punctele de vedere .
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu