15 septembrie 2012

Pussy riot - falsele eroine ale democratiei II - UE

 Povestea vajnicelor rusoaice care "şi-au exprimat punctul de vedere " profanând o Catedrală din Rusia continuă ele fiind de curând nominalizate de către Parlamentul European la premiul Saharov pentru libertatea de gândire.

 Lista cu nominalizări, postată joi pe site-ul Parlamentului European le numeşte pe membrele Pussy Riot Nadejda Tolokonnikova, Ekaterina Samuţevici şi Maria Alehina, care se confruntă cu sentinţe de câte doi ani de închisoare fiecare,  pentru protestul lor anti-guvernamental şi anti-creştin, "curajos, spectacular şi creativ" dintr-o Catedrală din Moscova.

UE

 Dacă pentru nişte eurocraţi profanarea unei Catedrale se încadrează la categoria "curajos, spectacular şi creativ", atunci nu vreau să aflu modul în care înţeleg ei frumosul.

Pentru a înţelege mai bine situaţia este nevoie de un nou exerciţiu de imaginaţie : Să ne imaginăm că ele ar fi făcut această mişcare într-un alt lăcaş de cult, atunci ceea ce au făcut ele ar fi întrat la categoria "curajos, spectacular şi creativ"  ? Evident că nu ! 

 Atunci când nu există respect reciproc nu poate exista nici armonie.

 Această nominalizare demonstrează încă o dată atitudinea anti-europeană şi anti-creştină a unor indivizi care se auto-proclamă europeni. Credincioşii trebuie să nu işi facă probleme fiindcă cei care vor să scoată Credinţa Creştină din sufletul neamurilor europene nu vor reuşi deoarece abuzurile nu pot continua la nesfârşit iar în final tot Dreptatea şi Credinţa vor triumfa, iar atunci Europa şi lumea întreagă vor renaşte ! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu