22 august 2012

Pussy riot - falsele eroine ale democratiei

           Mass-media oficială are darul de a face din erou un personaj negativ şi dintr-un personaj negativ un erou. Acesta este şi cazul celor trei "eroine" din Rusia, care pentru faptul că au profanat un loc de cult şi au făcut o piesă cu caracter anti-Putin, au fost condamnate la 2 ani de închisoare. Interesant este că ele au devenit peste noapte cunoscute în întreaga lume, o mare parte din vedetele de bine din vest, politicieni de tot soiul oferindu-şi suportul pentru cauza lor.

Pussy Riot


           Chiar dacă mass-media oficială spune că ele au acţionat din proprie iniţiativă, adevărul nu este acesta, ele au acţionat la iniţiativa altor indivizi, din umbră. Oamenii care ies în stradă pentru a le susţine se împart în două categorii, cea mai mare categorie este reprezentată de cei care sunt plătiţi pentru asta, iar cealaltă parte este motivată politic.

            Motivul acestui circ şi motivul pentru care circul iniţiat de către aceste fete este ridicat la stadiul de martiraj, are de fapt un substrat politic, reprezentat de subminarea puterii economice şi politice ruseşti sub conducerea lui Vladimir Putin. Dacă înainte de venirea la putere a lui Vladimir Putin, Rusia "democrată" a lui Elţîn şi-a arătat ineficacitatea şi slăbiciunile faţă de puterea influenţei politice venite din exterior, Rusia din prezent condusă de Vladimir Putin redevine puterea care a fost odată şi este imună la influenţele externe.

            Un alt doilea motiv, este cel reprezentat de lipsa de moralitate promovată de către aceste individe şi de către cei care le susţin. Primul lucru care sare în ochi este chiar numele trupei, care tradus în română ar însemna "revolta piz**i ", al doilea lucru este cel reprezentat de lipsa de respect faţă de către sacru, lipsă de respect întreţinută de către propaganda anti-europeană şi anti-creştină a celor care se auto-denumesc "europeni".

             Pentru a îmi întări argumentele voi folosi un simplu exerciţiu de imaginaţie. Dacă aceste "eroine" ar fi intrat într-o moschee şi s-ar manifestat în acest fel, ar fi fost trase la răspundere într-un mod mult mai dur, dacă ele ar fi intrat într-o sinagogă şi s-ar fi manifestat în acelaşi fel, ar fi fost trase la răspundere într-un mod la fel de dur. Ţinând cont de aceste aspecte care le scapă anumitor "experţi în jurnalistică", dacă profanarea unor altor lăcaşuri de cult este condamnată ( şi asta pe bună dreptate ), atunci de ce profanarea unei biserici creştine nu este considerată un delict ?

            Poporul trebuie să se trezească la realitate şi să vadă care este adevăratul adversar, să descopere că el este reprezentat de cei care vor să distrugă spiritul creştin din neamurile est-europene, dar asta nu se va întâmpla fiindcă poporul român nu va renunţa la credinţă şi la rândul lor popoarele est-europene nu vor renunţa la credinţă. Dacă estul Europei va renaşte prin credinţă şi disciplină, atunci şi vestul Europei va renaşte la rândul său atunci când se va trezi din somnul corectitudinii politice şi al multiculturalismului !

4 comentarii:

  1. STIU EI, CEI DIN UMBRA, CE ATACA - CREDINTA ORTODOXA, CARE ESTE ADEVARATUL CRESTINISM....IN OCCIDENT, BISERICA E MAI MULT UN MUZEU ( CATOLICII, PROTESTANTII ).....SECTARII CE SUNT MAI ACTIVI, DAR AICI E MULT DE SPUS....ASA CA, NIMIC NU-I INTAMPLATOR - DUMNEZEU E SALVAREA ROMANIEI SI NU ALTE ZDRENTE UMANE, CARE AU DISTRUS TARA....

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, pentru a salva Neamul Românesc este nevoie de Credinţă, pentru a întări sufletul,învăţare pentru a întări mintea, şi sport pentru a întări trupul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti mare grija, nu asociati CREDINTA cu biserica. NU ARE NICI O LEGATURA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Problema este reprezentata de intelegerea gresita a notiunii de Biserica. In cadrul Bisericii Crestine intra si poporul nu doar clerul.

    RăspundețiȘtergere