23 iulie 2012

Slugarnicia politica nu are frontiera



Cine credea că slugărnicia politică s-a născut în România, greşeşte, fiindcă ea, slugărnicia politică nu are frontiere, în orice ţară se pot găsi cozi de topor gata de orice compromis pentru a urca pe scara socială şi pentru a înnota în bani ( la propriu ).

Slugoi politici in costumul lor traditional


 Pentru anumiţi oameni politici, nu contează faptul că se compromit, nu contează faptul că işi trădează propriul popor. Problema acuzării naţionaliştilor are un caracter cât se poate de duplicitar deoarece pentru actuala "societatea modernă şi civilizată ", pe de o parte unii pot să spună tot ce îi taie capul, în timp ce alţii ( naţionaliştii ) trebuie să îşi ţină gura.

 De data aceasta sluga cu coroniţă este ministrul italian pentru integrare, domnul Andrea Riccardi, dânsul vrea  a declarat deschis că a planificat să introducă măsuri care ar putea permite poliţiei să blocheze site-urile considerate rasiste şi să vizeze, de asemenea, monitorizarea vizitatorilor regulați ai „acestor pagini de  internet ruşinosoase”.

  De asemenea este bine de ştiut faptul că această idee nu a venit aşa din neant ci mai precis în ziua de luni când s-a întâlnit la Roma împreună cu liderii comunităţii evreieşti.
  Pretextul folosit de către Riccardi a fost incidentul din Toulouse, atunci când un musulman extremist a ucis 3 persoane într-o şcoală evreiască. Evident că această acţiune a fost una criminală, demnă de condamnat, dar ce ne facem atunci această tragedie este folosită pe post de pretext impotriva naţionaliştilor.

 Ce treabă are acţiunea unui extremist musulman din Toulouse cu naţionaliştii italieni sau cu naţionaliştii în general ? Niciuna.

 Aceasta trebuie să fie un semnal de alarmă pentru români, italieni şi toate popoarele supuse neo-inchiziţiei reprezentate de corectitudinea politică fiindcă ele trebuie să se elibereze de această ciumă culturală prin promovarea culturii adevărate !.
 Dreptatea este de partea noastră şi acesta este motivul pentru care vom învinge această neo-dictatură anti-naţională !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu