16 iunie 2012

SNC – Să învățăm din greșelile altora



Tinând cont de tot ceea ce se întâmplă în prezent în Europa,adică de procesul degenerativ  care afectează pe termen lung viaţa neamurilor nativ europene,Noii Românii trebuie să învăţăm din greşelile Apusului pentru a nu le mai repeta.
 Influenţa Apuseană a avut un efect benefic la început ( adică prin secolul XIX ) însă odată cu trecerea timpului efectele pozitive au început să dispară făcand loc celor negative.
 Dacă iniţial din punct de vedere cultural şi social Europa Apuseană i - a avut ca modele pe marii gânditori antici ( Platon,Aristotel şi Seneca ), creştini ( Sf.Augustin,Toma D Aquino şi Isaac Newton) şi clasici ( Arthur Schopenhauer,Francis Bacon ),în prezent, politicienii Europei Apuseane în loc să le mai urmeze modelul şi să işi ducă tările pe calea Progresului real au „gândit” ei că ar fi mai bine dacă ar fi progresişti din punctul de vedere al extremei stângi şi să devină nişte partizani ai multiculturalismului,internaţionalismului şi ai corectitudinii politice.

 Dacă într-un mod oficial Europa Apuseană era anti-comunistă atunci cum se face că actuala ei doctrină a corectitudinii politice a fost pusă la punct de un troţkist,şi anume Herbert Marcuse.
 Dacă invăţăturile lui Herbert Marcuse au ajuns mai importante în sufletul politicii apusene decât cele ale lui Aristotel sau Schopenhauer atunci este foarte grav ceea ce va întâmpla cu Europa!
 Efectele acestor politici iresponsabile devin din ce în ce mai vizibile şi anume : decalajul între bogaţi şi săraci,decreştinarea Europei,scăderea alarmantă a natalităţii,creşterea consumului de droguri,conflictele inter-rasiale şi inter-culturale ( conflicte provocate tocmai de adoptarea acestei doctrine greşite în care Glasul Neamurilor Native nu mai este atât de auzit ).
 Europa se află aproape de prăpastie şi este imperativ necesar ca naţionaliştii europeni să se coalizeze şi să impiedice căderea Europei în prăpastie.
 Este greşită concepţia comform căreia vinovaţi pentru răul actual etnic şi religios ar fi negrii şi musulmanii!
 Vinovată pentru răul actual este politica dusă de actualii experţi „europeni” care cu sau fără voia lor crează conflicte în loc să le aplaneze.
 Expansiunea Islamică în Europa de Vest se datorează a doi factori extrem de importanţi : tradiţia şi religia.
 Islamicii păstrează aceste două elemente cu stricteţe ( uneori cu prea multă),iar această păstrare acestor două elemente are o influenţă pozitivă asupra natalităţii.
 Creştinii pierd mult teren datorită erodării din interior,erodare cauzată de propaganda anti-creştină întreţinută de actuala agendă politică „europeană”.

 Există două detalii importante care scot la iveală razboiul ascuns dus împotriva Creştinismului de doctrina politică actuală : primul detaliu este reprezentat de un calendar scos de către UE în care erau prezente sărbători a diferitelor culte religioase, însă acel calendar nu conținea nici măcar o sărbătoare creştină!
 Al doilea detaliu şi cel mai important este legată de anumiţi experţi în materie de politică europană care s-au opus scoaterii în evidenţă a importanţei Creştinismului pentru Cultura Europeană.
 Noii Românii trebuie să invăţăm un lucru : Nu orice idee sau concepţie politică,filozofică sau religioasă venită din afară este şi bună,noi trebuie să filtrăm informaţiile şi să vedem care sunt utile şi care sunt nocive pentru noi şi cei din jurul nostru.
Un exemplu pentru noi poate fi reprezentat de fostul Imperiu Otoman,la baza a cărui ridicare a stat o moştenire Europeană de natură Bizantină.
 Cei mai importanţi  împăraţi otomani ( Osman I,Mehmed al doilea şi Suleiman Magnificul ) i-au avut ca exemplu pe marii cuceritori Europeni,şi anume Alexandru cel Mare,Hannibal,Cezar şi Iustinian.
 Sultanii Otomani s-au folosit de experiența Bizantină pentru a ține în viață un Imperiu timp de mai bine de 700 de ani 1300 – 1922.
 Dacă un neam Asiatic a fost indeajuns de capabil încăt să se folosească de înțelepciunea unor Europeni,actualii lideri ai Europei de ce nu pot face asta ?
 Noii Românii trebuie să fim îndeajuns de înțelepți încât să urmăm niște modele adevărate,nu trebuie să ne lăsăm duși de nas de niște modele artificiale create de cei care vor să ne distrugă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu