3 iunie 2012

SNC - Omul Nou


       Corupţia şi minciuna sunt exact ca nişte otrăvuri pentru trupul şi sufletul omului. Dacă acel om vrea să se salveze atunci trebuie să caute şi să găsească originea acestor elemente negative, ca mai apoi după ce le-a depistat să găsească leacul contra lor.
        Însă ce se întâmplă atunci când omul respectiv este însăși națiunea, dacă ea a devenit bolnavă atunci trebuie vindecată!

      Sfatul şi critica constructivă au un rol important în crearea acestui tip de om, însă nu sunt de ajuns deoarece elementul primordial care duce la schimbare este auto-disciplina. Omul care vrea să se înnoiască trebuie să înveţe să-şi scoată singur otrava din trup, dar pentru asta trebuie să pună accentul pe partea fizică şi cea intelectuală, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării.
      Istoria a fost scrisă de către oamenii puternici, cei slabi au fost uitați deoarece generațiile următoare vor să audă de glorie și curaj, nu de trădare și lașitate. Întotdeauna a existat competiția între oameni, cei puternici au supraviețuit, cei slabi au dispărut, din această cauză trebuie să fim puternici, fiindcă doar așa putem fi respectați.
      Omul nou va fi cel prin care Națiunea Româna va renaște, iar prin națiunea română va renaște și Europa, nimic nu este imposibil, trebuie doar să iți dorești și să faci în așa fel încât să folosești fiecare moment într-un mod pozitiv, Arta războiului spune în acest fel :” Nu-ţi fie teamă că înaintezi prea încet. Teme-te dacă te opreşti , deci înaintează, evoluează, roagă-te și ignorăi pe cei care-ți spun că ești un nimeni, că nu ai un scop în viață !
      Omul nou deține germenii unei lumi noi deoarece știe că nu poate fi perfect dar totuși tinde către perfecțiune!
     




       În prezent  forțele anti-naționale și-au schimbat tactica, dar și forma, dacă în trecut aceste forțe au avut nevoie de niște revoluții violente pentru a se impune, în prezent, ele au adoptat o atitudine profund anti-revoluționară deoarece și-au dat seama că modul în care au gândit omul nou a fost unul greșit fiindcă omul nou poate să renască numai în rândurile propriei sale națiuni, el nu este anti-național.
       Forțele anti-naționale se tem de o nouă revoluție, însă de data aceasta revoluția trebuie să aibă un aspect spiritual și intelectual deoarece armele din prezent cu cea mai mare forță de acțiune sunt cele psihologice și din această cauză poporul trebuie înarmat cu înțelepciune, înarmarea cu înțelepciune se face prin citit și printr-o documentație corespunzătoare ( nu prin ceea ce oferă cei care vor să manipuleze ).
       Evident că omul nou trebuie să fie pregătit și pentru lupta fizică, dar nu pentru a îl suprima pe cel slab, ci pentru a își apăra națiunea și tradițiile atunci când sunt atacate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu