22 iunie 2012

SNC - Mitul Naționalistului rasist

     
      Au fost odată ca niciodată niște homo-sapiens care și-au pus în gând să stopeze rasismul, ideea a fost bună, numai că pentru acești specialiști, doar populația majoritară ( preferabil albă ) poate discrimina și automat poate fi rasistă.
     Problema cea mai mare care ar trebui să și-o pună acești indivizi trebuie să fie următoarea : Numai albii pot fi acuzați de rasism ?
     De fiecare dată când văd astfel de indivizi care vor să verifice cantitatea de rasism dintr-un om,trebuie să aleagă un alb (aștia se vorbesc între ei sau sunt plătiți de aceiași persoană ? ! ).
      Din punctul de vedere al persoanelor de speța acestui individ numai reprezentanții rasei albe pot fi rasiști,ceilalți sunt niște oameni buni care doar accidental incendiază,ei nu dau în cap datorită faptului că le este lene să muncească ci fiindcă sunt discriminați.
      Chiar dacă este utopic să îi explici unor astfel de indivizi faptul că a fi Naționalist nu înseamnă că urăști alte rase sau îți dorești să le supui, a fi Naționalist înseamnă să lupți pentru cultura și națiunea ta,așa cum alte rase își pot afirma identitatea fără să fie acuzate de rasism așa și albi trebuie să aibă voie să își exprime identitatea culturală şi spirituală.
      Există răutate și bunătate în ambele rase din această cauză este absurd să spui că albii sunt răi, iar negrii buni și viceversa.
       Dumnezeu a creat diversitatea rasială și culturală și din această cauză diversitatea nu poate fi creată de mâna omului.Acum se încearcă acest lucru, dar omul în timp își va da seama că nu poate lua locul lui Dumnezeu!
       Acum ceva timp am văzut o fază la CNN legată de un reporter care intervieva o fetiță albă, în timpul intervierii acest reporter îi arată fetiței niște poze care reprezentau copii de diferite pigmentații ale pielii, apoi o întreabă ce poză ar vrea să aleagă și fetița alege poza cu copilul alb . Alegerea copilului a fost cât se poate de logică și mai mult de atât a arătat faptul că aparteneța etnică și rasială este un lucru natural, cu care te naști , nu unul creat de către societate. Dacă fetița intervievată ar fi fost mulatră atunci ea ar fi ales o poză în care era reprezentat un copil mulatru !
      După această fază hilară mama fetiței a început să plângă datorită faptului că "experții" de la CNN au descoperit că fata ei avea un soi de rasism.
      Îi spun soi că nici experții de la CNN nu au avut o idee mai bună decât să intervieveze o fetiță care nici măcar nu a ajuns la vârsta discernământului.

Julian Savulescu


       Un savant englez de origine română , Julian Savulescu a pus în aplicare un alt experiment în care vroia să elimine rasimul incipient din anumite persoane și evident că acele persoane erau albe! Întrebarea pe care o pun este aceeași : De ce doar albi ? Doar ei pot fi rasiști sau poate el a fost împins de la spate de niște homo-sapiens care își doresc să manipuleze opinia publică în acest sens ?
   Defapt toate aceste întrebări au  un singur răspuns : Manipulare.
   Însă asta nu este singura găselniță a acestui individ. Într-un articol publicat în Journal of Medical Ethics ( revistă care aparține de Oxford ), el precizează că parinții ar trebui să aibă dreptul sa pună capăt vieții nou-nascutilor pentru ca sunt “irelevanti din punct de vedere moral”, nefiind “persoane propriu-zise” astfel că, din punct de vedere etic, acest lucru nu ar fi diferit de un avort. 
 Alte două argumente sună în felul următor : Sa crești astfel de copii ar putea fi o povară de nesuportat pentru familie si pentru societate, când statul se ocupa de ei”.

  “Scopul revistei nu este sa prezinte Adevarul sau sa promoveze anumite perspective morale. Ci este de a prezenta argumente rationalizate, bazate pe premize acceptate la scara largă “.

    Cel puțin ultima afirmație a fost sinceră și a caracterizat modul de gândire al acestui individ și al acelora din categoria lui. Din punctul meu de vedere rațiunea este același lucrul cu adevărul, cu credința și cu dreptatea, atunci când nu mai există aceste trei elemente de bază în esența rațiunii atunci ea se transformă în ceva monstruos.

   Dar ofensiva împotriva  moralului populațiilor albe nu se termină aici , acesta este doar prima salvă de artilerie propagandistică , următoarea salvă reprezintă un atac direct la ceea ce reprezintă cultura albilor.
A doua salvă este un articol publicat în Harvard Magazine intitulat Abolish the White Race adică aboleşte Rasa Albă. Evident că articolul abundă de elemente cretine, însă eu am selectat pe primele două clasate când vine vorba de prostie şi ură : "Treason to whiteness is loyalty to humanity" adică trădarea faţă de albeală ( rasa albă ) reprezintă loialitate faţă de umanitate şi ultima dar nu cea din urmă "In addition to the notion of race as a social construct, which we owed to the West Indian Marxist C.L.R. James...." , în cea de-a doua propoziţie observăm două elemente care bat la ochi , marxist şi race as a social construct , deci în concluzie ideea comform căreia rasa este defapt o construcţie socială aparţine jargonului neo-marxist. Dacă un element care aparţine de jargonul neo-marxist este folosit de către nişte aşa-zişi neo-liberali din vest înseamnă că neo-liberalismul reprezintă doar o altă formă a extremei stângi, în care doar culoarea este schimbată, nu însă şi scopul.

Link-ul articolului : http://harvardmagazine.com/2002/09/abolish-the-white-race.html

   În concluzie, Mitul Naţionalistului rasist este folosit de către cei care vor să ne discrediteze şi să ne distrugă încrederea în noi . Dar aşa cum zicea şi înţeleptul Sun Tzu " Cel mai important în război este să ataci în strategia inamicului " , dacă strategia inamicului este să ne facă să ne credem inferiori şi rasişti , noi trebuie să ne dăm seama că această acuză este exact ca un zid creat printr-o hologramă , o iluzie pe care inamicul o întreţine pentru a nu ne lăsa să trecem prin el şi să vedem unde se află adevărul, dar noi vom trece prin acest zid de iluzii şi vom învinge !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu