23 iunie 2012

Ofensiva Anti-Naţională


      Dacă adversarul descoperă faptul că nu ne poate înfrânge într-un mod direct , el va încerca să caute noi metode care să ducă la distrugerea noastră.
       Atacul direct este efectuat la nivel economic , cel indirect este cel îndreptat împotriva istoriei, a spiritualităţii şi a etnicului din care facem parte , adică asupra esenţei din care ne-am  plămădit.
      Obiectivele adversarului sunt clare, el vrea să ne distrugă , spiritual şi fizic , iar pentru a îşi pune în aplicare planurile trebuie mai întâi să ne despartă , să ne inducă un sentiment de individualism extrem , să ne facă să ne pierderm încrederea unul în celălalt .

        Burebista atunci când a vrut să unească triburile trace într-o singură mare putere le-a arătat şefilor veniţi din diferite colţuri ale ţării un grup de câini care ducea o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru un ciolan , dar atunci când de acel ciolan s-a apropiat un lup, câinii au uitat de ură de dinainte şi s-au unit împotriva inamicului comun.
        Marele Rege le-a explicat sefilor de trib că acel lup ar fi înfrânt cu uşurinţă orice câine, însă atunci când patrupedele care mai înainte se luptau pentru un ciolan au format o haită , lupul nu a mai avut nici o şansă.




     Aşa şi noi românii de acum , dacă ne luptăm pe viaţă şi pe moarte pentru un ciolan , înseamnă că adversarul ne-a aruncat acel ciolan pentru a ne dezbina şi pentru a ne cuceri , el vrea ca noi să nu îl observăm şi să ne luptăm în continuare pentru un biet ciolan în loc să vedem că dacă vom lăsa la o parte această dispută şi ne vom înfrânge adversarul , vom avea parte nu doar de un simplu ciolan, ci de o adevărată masă festină din care vom putea trăi fericiţi fără să ne mai luptăm unul împotriva celuilalt.
      În prezent, situaţia economică a României se află într-o stare deplorabilă datorită acestei ofensive directe  venite din partea adversarului. Încă o dată revin la înţeleptul Sun Tzu ( 544 – 496 î.H ) care a spus că pentru a cuceri o ţară “ ai nevoie de complicitate din interior “ , complicitatea din interior există, acesta este şi motivul pentru care nu mai avem industrie.
      Dar în acelaşi timp noi românii trebuie să înţeleagă faptul că “ Cel ale cărui trupe sunt unite în jurul unui obiectiv comun va fi victorios ”, adversarul vrea să nu avem un obiectiv comun tocmai pentru a ne înfrânge , dar nu va reuşi !

       De curând, am citit un articol care mi-a atras atenţia , articol întitulat ‘’Dacii se înrudeau cu celţii nu cu geţii ” , evident că acest titlu ridică un semn de întrebare legate de distrugerea esenţei noastre , reprezentate de strămoşii noştri traci.


       Din tot acest articol am sesizat un element extrem stângist, mai bine spus neo-marxist :
Atunci, de ce istoriografia română susține existența unui stat al lui Burebista, având ca suport etnic o populație geto-dacă?
     Am mai spus, este vorba despre o construcție culturală, creată din nevoia de a identifica origini antice poporului român. Să vă dau un exemplu, legat de denumirea aceasta de geto-daci. ” . Acest element extrem-stângist este cât se poate de pregnant deoarece merge mână în mână cu tactica anti-naţională deoarece doar aceşti indivizi propagă ideea conform căreia statele şi etniile sunt create de către societate , ele nu sunt nişte elemente naturale de sine stătătoare.
       Evident că această concepţie este una greşită deoarece etnia este un element natural, nu un element inventat, naţionalismul se naşte din dorinţa de a conserva cultura şi credinţa etniei respective. Etnia nu există datorită unei ideologii , dacă ea ar fi existat strict datorită unei ideologii atunci cum se face că poporul român are o vechime de aproape două milenii, ţinând cont de faptul că ideologiile au apărut în secolul XVIII , atunci neamul românesc a existat mai bine de 1700 fără o anumită ideologie, ci printr-un conservatorism instinctual care a permis neamului romanesc să existe până acum.
        Trebuie să îi ignorăm pe cei care vor să ne dezbine, ei chiar dacă încearcă să aducă argumente competente pentru a ne distruge spiritul naţional , noi totodată trebuie să ne amintim de faptul că şi Eva a fost convinsă de către şarpe să muşte din măr tot cu ajutorul unor argumente aparent pertinente, dar mincinoase  !
 

Un comentariu:

  1. LIMBA DACILOR ..adica limba noastra ..uite asta in care scriu vz. rezultatele genetice Hamburg pe oase de daci ...sintem daci =nune tragem din romani...

    RăspundețiȘtergere