25 februarie 2012

SNC – Două fețe ale aceleiași monede


    Vin eliberatorii! Este o frază pe care o detest datorită falsității sale și datorită indivizilor care o folosesc în scopuri egoiste pentru a le fi pe plac stăpânilor.
     În  glorioasa și în același timp tumultoasa noastră istorie am avut parte de astfel de momente jalnice în care cotropitorii au fost prezentați ca eliberatori,iar luptătorii pentru libertate “extremiști ”.
      Cele mai apropiate momente ( din punct de vedere temporal)   de acest gen au fost : 23 august 1944 și 25 decembrie 1989 ( singura diferență a fost reprezentată de curajul Românilor care atunci au ieșit în stradă și astfel au ferit România de soarta Iugoslaviei, chiar dacă agenții externi și-au dorit să o distrugă într-un mod similar ).
     Cei care au profitat de pe urma acestor momente, chiar dacă se declară diferiți din punct de vedere ideologic, ei sunt aceeași, aceleași sentimente negative privitoare la Neamul Românesc și același atașament față de cotropitori.
      Tristă este situația în care s-au aflat oamenii  duși de nas de acești impostori, vorba aceea “După război mulți viteji se arată ”, în cazul nostru vitejii au murit luptând iar trădătorii încă trăiesc și își continuă planurile de înrobire a Neamului Românesc.
       Întrebarea pe care și-o pune orice Român este următoarea : Cum îmi dau eu seama că marea parte a politicienilor noștri de după 44 și de după 89 este aceeași ?
        Răspunsul va fi unul simplu : Atitudinea lor față de Naționalism, atitudinea lor față de Tradițiile și Sufletul Neamului Românesc.
        Dacă înainte Naționalismul trebuia distrus într-un mod brutal, în prezent , adversarii acestui curent politic și-au dat seama că tactica cu distrusul nu a mers bine și din această cauză au trebuit să caute o nouă metodă de distrugere a Naționalismului, cea a manipulării prin care Naționaliștii trebuie să fie prezentați ca niște primitivi care nu pot să se integreze în actuala societate.

Emma Goldman

        Un alt lucru care îi  aseamănă pe eliberatorii noștri este atitudinea pe care o au față de ideile Emmei Goldman (n. 27 iunie 1869 în Kovno, Rusia - d. 14 mai 1940 în Toronto, Canada ).
       “Eliberatorii noștri indiferent dacă erau roșii sau verzele de după 89, ei propovăduiau idei similare : feminismul dus la extrem,drepturile minorităților de tot felul, în timp ce majoritatea era lăsată “cu fa
ța în Soare”.

 
Niccolo Machiavelli

      Adversarii noștri vor să dea impresia că sunt diferiți, însă această tactică are rolul de a induce în eroare populația.  Niccolo Machiavelli (n. 3 mai 1469, Florența - d. 21 iunie 1527, Florența) în "Principele " a scris că : " pentru a cucerii o populație fără luptă este nevoie să îi distrugi elita adevărată și să o înlocuiești cu una artificială, ascultătoare și mai ales dușmană a populației native. "
       Populația care vrea să se dezrobească trebuie mai întâi să aplice niște pași mici, dar siguri.
       Un prim pas este reprezentat de cultură,românul ca să-și dea seama de fenomenele politice din jurul său trebuie să citească și să învețe să facă diferența dintre bine și rău.
        Însă pe lângă aspectul intelectual și aspectul fizic este important fiindcă un om superior,puternic se îngrijește de ambele aspect,el trebuie să fie puternic intelectual,fizic și spiritual dacă vrea să se dezrobească!
       Un alt aspect care trebuie luat în seamă este cel al consumerismului.În prezent se încearcă crearea unei societăți de consumatori,sau mai bine spus,omul nu mai este o ființă ci este capital.
       Noi Românii trebuie să ne dăm seama că nu suntem o resursă pentru alții ci niște oameni liberi și eficienți.
       Chiar dacă moneda are-n continuare  două fețe asta nu înseamnă că Noi Românii suntem un popor pierdut fiindcă un popor multimilenar (ca al nostru ) va ști să facă față vicisitudinilor istoriei.
       Chiar dacă adversarii noștrii vor să ne convingă de faptul că nu mai avem nicio șansă asta nu înseamnă că ei au dreptate,ei repetă acest text pentru a ne înfrânge psihic.
    Dar ei nu vor reuși fiindcă șansa există și ea este reprezentată de cultură.
 Un prim pas va fi schimbarea mentalității impuse de către adversarii noștri.
 Iar atunci când cărțile vor înlocui emisiunile non-educative,victoria va fi a noastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu